Ako viem, že som pripravená na tehotenstvo a pôrod? O brušku s láskou vám dá odpoveď.

Redakcia | 11. august 2017
Ako viem, že som pripravená na tehotenstvo a pôrod? O brušku s láskou vám dá odpoveď.

Poznáte to aj vy? Takmer ihneď, ako ste zistili, že čakáte bábätko, začali ste hľadať odpovede na najčastejšie otázky všetkých tehuliek…

Kde a ako priviesť dieťa na svet, ako sa pripraviť na pôrod, čo a koľko môžem zjesť v tehotenstve, či cvičiť a prípadne ďalej trénovať, či rodiť prirodzene alebo cisárskym, s epidurálom alebo bez, ktorá pôrodnica je naj, čo ma čaká prvé dni po pôrode, ako mať kľudné bábätko atď.

Jedna pani povedala alebo: Kde získam informácie z prvej ruky?

Väčšinou vám poradí váš lekár, dobrá kamarátka, mama, internet… To, čo funguje u kamarátky alebo niekoho iného, nemusí byť to najlepšie pre vás. “Každá žena by mala v prvom rade rešpektovať svoje telo,” hovorí MUDr. Denisa Marcišová, gynekologička a pôrodníčka zo Sanatória Koch v Bratislave.

Čo všetko naozaj potrebuje vedieť tehuľka...

Tehotenstvo je obdobie, kedy má budúca mamička, predovšetkým prvorodička, ešte čas na prípravu a pomaly prijíma svoju novú rolu. Vysvetliť jej všetko potrebné, zorientovať sa v informáciách a uľahčiť vstup do nového životného – materského – obdobia, pomôže na jeseň, 11. novembra, workshop v Bratislave s profesionálmi, ktorí za jediný deň odovzdajú budúcim mamičkám osožné skúsenosti a odpovedia na každú ich otázku.

Chcete rýchlokurz od profíkov?

Celodenný workshop O BRUŠKU S LÁSKOU je pre všetky tehuľky, v ktoromkoľvek trimestri aj snažilky, kde vás naučíme okrem iného aj ako masírovať a mať kľudné bábätko, ako sa liečiť homeopatiou, ako podať prvú pomoc bábätku v domácnosti a veľa ďalších užitočných vecí.

Medzi prezentujúcimi sa predstavia: MUDr. Denisa Marcišová, gynekologička a pôrodníčka zo Sanatória Koch v Bratislave, fyzioterapeuti z Vitalclinic, Anetta Vaculíková, ambasádorka FOOD FOUNDATION Jamieho Olivera na Slovensku, Ing. Soňa Koyšová, profesionálna homeopatka SAKHOM, Ilja Číž, PhD., odborný asistent na katedre gymnastiky FTVŠ UK v Bratislave, certifikovaný tréner a ďalší.

Nepotrebujete absolvovať niekoľko workshopov, stačí vám jeden.


Využite teraz šancu vyhrať vstupenku na workshop a zapojte sa do našej SÚŤAŽE.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: