Veselé zúbky v plnom prúde

PR článok | 1. apríl 2013

Minuloročná sociálna kampaň Veselé zúbky zaznamenala medzi škôlkami a ich rodičmi veľký úspech. Aj z tohto dôvodu sa spoločnosť dm drogerie markt rozhodla v  projekte pokračovať, a to zorganizovaním druhého ročníka, tentoraz v spolupráci so spoločnosťou GlaxoSmithKline.

Minuloročná sociálna kampaň Veselé zúbky zaznamenala medzi škôlkami a ich rodičmi veľký úspech. Aj z tohto dôvodu sa spoločnosť dm drogerie markt rozhodla v  projekte pokračovať, a to zorganizovaním druhého ročníka, tentoraz v spolupráci so spoločnosťou GlaxoSmithKline. Jeho cieľom je opäť zaujímavou a hravou formou vzbudiť  v deťoch záujem o čistenie zúbkov a výraznou mierou tak prispieť k vytváraniu návykov v oblasti správnej starostlivosti o zuby nielen u detí, ale aj u ich rodičov a pedagógov.

Vzdelávacie materiály pre všetky materské školy a škôlkarov na Slovensku

Prvá fáza projektu odštartovala v januári tohto roku, keď bola do každej škôlky zaslaná Zúbková zásielka. Škôlky si v nej našli knižky Veselé zúbky pre všetky detičky a Zúbkovú sadu s podrobným materiálom, určeným na prácu s deťmi a ich rodičmi. Jej súčasťou bolo aj DVD Veselé zúbky, obsahujúce odborné inštruktážne video s pani zubárkou MUDr. Katarínou Bartonkovou a jej zúbkovými pomocníkmi Adrianou Polákovou, Mirom Jarošom, Robom Pappom i Bystríkom, ako aj videoklip k pesničke Veselé zúbky, ktorú pre potreby tohto projektu zložil a otextoval Miro Jaroš.

 

 

 

Deň veselých zúbkov v každej správnej škôlke

Aby neostalo len pri pasívnom rozdaní knižiek, resp. premietnutí inštruktážneho videa, ale aby boli pedagógovia motivovaní na prácu s deťmi a ich rodičmi, bola pripravená druhá fázu projektu – Deň veselých zúbkov. Motiváciou zapojenia sa škôlok do tejto fázy bola opäť možnosť získania Balíčkov veselých zúbkov pre 40 000 detí. Na to, aby škôlky tieto balíčky získali, bolo potrebné, aby v časovom období od 11. do 30. marca 2013 zorganizovali Deň veselých zúbkov, milé popoludnie pre deti a rodičov, na ktorom by sa mali nielen deti, ale najmä ich rodičia naučiť, aký je správny postup čistenia si zúbkov. Na poobedňajšie Dni veselých zúbkov opäť zamieri do vybraných škôlok aj dm Zúbková hliadka.  

Príďte sa s Vašimi deťmi zabaviť a otestovať si zúbkové vedomosti

Pre všetky deti, pedagógov, ale aj rodičov sú v mesiacoch apríl a máj pripravené Celoslovenské dni veselých zúbkov. Príďte sa aj vy zabaviť, otestovať si vaše zúbkové vedomosti a stretnite sa osobne s členmi zúbkovej hliadky. Podujatia sa uskutočnia vo vybraných nákupných centrách v Prešove, vo Zvolene, v Nitre, Trnave, Trenčíne, Žiline, Košiciach a Bratislave v čase od 10:00 do 18:00 hod.

MestoDátumNákupné centrum
Prešov5.4.2013MAX
Zvolen11.4.2013Zvolenská Europa
Nitra12.4.2013Centro Nitra
Trnava20.4.2013MAX
Trenčín26.4.2013Laugaricio
Žilina27.4.2013Mirage
Košice11.5.2013Optima
Bratislava18.5.2013Avion
Pozrite si odborné inštruktážne video s pani zubárkou MUDr. Katarínou Bartonkovou a jej zúbkovými pomocníkmi Adrianou Polákovou, Mirom Jarošom, Robom Pappom i Bystríkom, ako aj videoklip k pesničke Veselé zúbky!

www.veselezubky.sk

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: