Mama tvorí: Masky na karneval

Marika Koscelníková | 13. február 2018
Mama tvorí: Masky na karneval
foto: Karin Rácová, Pinterest

Míňať peniaze za kostýmy a masky? Prečo, keď stačí dobrý nápad a vaše dieťa bude na karnevale originálne!

Karnevaly a fašiangové veselice deti zbožňujú. Kto by sa netešil, keď má dovolené pišťať, tancovať, skákať a to všetko navyše vo svojom obľúbenom kostýme. 

Karnevalové kostýmy pre deti

Hlavne, nech si deti karneval užijú. Nesnažte sa ich presvedčiť, že upíria žena nie je dobrý nápad, lebo máte doma rozkošný kostým myšičky. Dovoľte deťom, nech si samé vyberú a ideálne aj urobia masku na karneval.

Spomínate si na časy, keď sme chodili v karnevalovej telocvični dookola v kartónových škatuliach, maminých šatách a požičaných topánkach? Masky sme si vyrábali v školskej družine. Taký bol karneval v 90-tych rokoch. Dnes sú špecializované predajne ale i požičovne s prekrásnymi kostýmami, ALE...čaro hand made masky a kopec zábavy okolo toho je na nezaplatenie.

Mamy sú šikovné

Do redakcie nám prišli roztomilé fotografie vašich maličkých, ktorí už majú tohtoročnú karnevalovú zábavu za sebou. A tento nápad je taký veselý, nenáročný a efektný, že vám ho ponúkame...

Mama Karin z Rastislavíc vymyslela pre svoju dcérku Elišku, že strávi karneval ako PUKANEC.  No nie je ROZKOŠNÁ?

karnevalová maska

Určite nezanikla a "zapukala" si na tanečnom parkete dokonale.



Zabavte sa aj vy a vymyslite spolu s deťmi originálne kostýmy, ktoré potešia aj oko ostatných. Ponúkame pár inšpirácii vo fotogalérii. 

Užite si veselé dni!

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: