HiPP BIO Combiotic – nová generácia mliečnej dojčenskej výživy

Redakcia | 4. jún 2012

S unikátnou kombináciou prebiotík, probiotík a esenciálnych omega 3-mastných kyselín.

Na základe najnovších poznatkov z výskumu materského mlieka vyvinuli vedci z oddelenia pre vývoj detskej výživy spoločnosti HiPP novú generáciu mliečnej dojčenskej výživy – HiPP Combiotic®, ktorá je určená pre zvláštnu výživu detí.

 

 

 

 

 

 

HiPP BIO Combiotic® obsahuje unikátnu kombináciu prebiotík a probiotík podľa vzoru materského mlieka, naviac je v BIO kvalite.

 

  •  prebiotická vláknina (GOS*) podľa vzoru materského mlieka. Táto prebiotická vláknina podporuje zdravú črevnú mikroflóru.

*galaktooligosacharidy získané z laktózy

  •  kultúry kyseliny mliečnej, izolované z materského mlieka. Materské mlieko obsahuje množstvo probiotických kultúr, ktoré môžu byť individuálne rozdielne.www.hipp.sk
  •  Omega-3 - esenciálne omega-3-mastné kyseliny, ktoré sú veľmi dôležité, pretože sú potrebné pre vývoj mozgu a nervových buniek a tým pre zdravý rast Vášho dieťaťa, ale telo si ich nevie samo vytvoriť.
Špičková BIO kvalita

Sme presvedčení o správnosti používania prísne kontrolovaných biologických prísad. Pri výbere surovín samozrejme dodržujeme prísne legislatívne nariadenia pre mliečnu dojčenskú výživu, dokonca kontrolujeme ešte prísnejšie, ako je predpísané zákonom. Viac ako 600 kontrol u každej výrobnej šarže zaisťuje čo najväčšiu bezpečnosť Vášho dieťaťa.

HiPP BIO pečať garantuje najvyššiu kvalitu a prevyšuje požiadavky kladené EU na BIO produkty.

Ľahký prechod

Na mliečnu dojčenskú výživu HiPP BIO Combiotic® môžete bez obáv prejsť z akejkoľvek inej mliečnej výživy. Pokiaľ by sa pri prechode na HiPP BIO Combiotic® zmenila konzistencia stolice, je to pre tento produkt typické, pretože môže viesť na základe prebiotickej vlákniny (GOS) k redšej stolici, podobne ako pri výžive materským mliekom.

Viac informácií o výrobkoch HiPP nájdete na www.hipp.sk

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: