Sendvič s bryndzovou nátierkou
foto: istockphoto.com
Klasika, ktorá vždy poteší
Suroviny
2 tenké plátky toastového chleba
2PL bryndze
kúsok jarnej cibuľky (pažítky)
malé množstvo mletej červenej papriky
2 ČL zmäknutého masla
cca ¼ červenej papriky
niekoľko lístkov čerstvého šalátu a bazalky
Postup
Červenú papriku umyte, časť pokrájajte nadrobno, časť nechajte na obloženie chlebíka. Jarnú cibuľku nakrájajte nadrobno. Bryndzu vymiešajte s maslom, pridajte mletú červenú papriku, kúsky nakrájanej červenej papriky, cibuľku a opäť dobre premiešajte.
Nátierkou natrite jednu časť chlebíka, obložte natenko nakrájaným kúskami červenej papriky, listami čerstvého šalátu a prikryte druhou časťou chlebíka. Môžte prekrojiť tak, aby vznikli dva trojuholníčky.