Sendvič s bryndzovou nátierkou

Andy15 | 22. Sep 2016
Sendvič s  bryndzovou nátierkou

Klasika, ktorá vždy poteší

Suroviny

2 tenké plátky toastového chleba
2PL bryndze
kúsok jarnej cibuľky (pažítky)
malé množstvo mletej červenej papriky
2 ČL zmäknutého masla
cca ¼ červenej papriky
niekoľko lístkov čerstvého šalátu a bazalky

Postup

Červenú papriku umyte, časť pokrájajte nadrobno, časť nechajte na obloženie chlebíka. Jarnú cibuľku nakrájajte nadrobno. Bryndzu vymiešajte s maslom, pridajte mletú červenú papriku, kúsky nakrájanej červenej papriky, cibuľku a opäť dobre premiešajte.

Nátierkou natrite jednu časť chlebíka, obložte natenko nakrájaným kúskami červenej papriky, listami čerstvého šalátu a prikryte druhou časťou chlebíka. Môžte prekrojiť tak, aby vznikli dva trojuholníčky.

Fotogaléria