Hokkaido kaša s kuracím mäsom
foto: istockphoto.com
Pripravte svojim najmenším od 6.mesiaca skvelú maslovú tekvicu hokkaido!
Suroviny
- 50 g kuracích pŕs
- kúsok tekvica Hokkaido
- 1 menší zemiak
- cca 250 ml dojčenskej vody,
- štipka petržlenovej vňate
- materské alebo dojčenské mlieko
- štipka mletej rasce
- 2-3 kvapky olivového oleja
Postup
V dojčenskej vode uvarte kuracie prsia, potom pridajte štipku mletej rasce, tekvicu aj zemiak nakrájané nadrobno a všetko spolu uvarte domäkka. Zeleninu roztlačte vidličkou, pridajte cca 1 PL materského alebo dojčenského mlieka, 2-3 kvapky olivového oleja a rozmiešajte na kašu. Pridajte nadrobno nakrájané kuracie mäso, ozdobte petržlenovou vňaťou a podávajte.