Zbohom celulitída: Naservírujte si toto ovocie + TIP na špeciálny drink

Kniha: 60 dní k novej postave | 12. máj 2022
Zbohom celulitída

Super ovocie "zbohom celulitída" - zoznámte sa, prosím.

Celulitída (ext. zdroj celulitída), tzv. pomarančová kôra sú vlastne nahromadené tukové bunky, ktoré sa spájajú do hroznovitých strapcov a následne tlačia na cievy a vyvíjajú kompresiu na vrchné vrstvy kože, čo navonok vidíme ako nepekné podkožné hrbolčeky. Objavuje sa najmä na stehnách, bokoch, zadku, ramenách, či bruchu. 

Zázraky sa nedejú, ani v prípade celulitídy. Žiadny "zázračný" gél ju neodstráni a žiaden špeciálny zákrok nevygumuje. Základom je schudnúť prebytočný tuk - to je to, čo tak nepekne tlačí na vrchnú vrstvu kože. Ako na to? Úpravou životného štýlu, zmenou stravovania, pravidelným pohybom a masážami. 

Ako na celulitídu?

Okrem toho, že by ste mali vypiť 2-3 litre tekutín denne - odporúčame čistú vodu, nesladené čaje -  vyskúšajte aj tento nápoj.

Anticelulitídny drink:

  • 2 grapefruity
  • 2 pomaranče
  • 1/2 citróna
  • 2-centimetrový kúsok zázvoru
  • niekoľko lístkov mäty

SUPER ovocie na celulitídu 

1. Melón

Obsahuje až 92% vody a výborne pomáha hydratovať pokožku. Vyskúšajte občas zaradiť do jedálnička jeden výlučne melónový deň. 

2. Ananás

Obsahuje silné tráviace enzýmy, ktoré štiepia proteíny, stimulujú produkciu kolagénu a tak bránia tvorbe celulitídy.

3. Čučoriedky

Zvyšujú tvorbu kolagénu, čo pomáha pri vytváraní nových kožných tkanív. Obsahujú tiež veľa antioxidantov, ktoré rozkladajú tuk pripojený k spojivovým tkanivám. 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: