Mliečne kaše SUNARKA DOBRÉ RÁNO a DOBRÚ NOC

PR článok | 26. marec 2009

...dodajú vášmu dieťatku potrebné živiny a energiu pre objavovanie sveta okolo neho.

Milá mamička,

materské mlieko je bezpochyby tou najvhodnejšou výživou pre všetky bábätká. Pri prekročení šiestich mesiacov sa môže stať, že má dieťatko zvýšenú chuť do jedla a mliečko mu už nestačí. Polročné deti tiež často krát vyžadujú zmenu chuti. Prichádza teda vhodné obdobie na postupné privykanie dieťatka na zmiešanú stravu a zaraďovanie príkrmov. Podávaním príkrmov pokrývate požiadavku na dôležité látky (vitamíny a minerálne látky) a na zvýšený prísun energie, ale súčasne aj potrebu zaradenia vlákniny do stravy. Netreba však zabúdať, že detský jedálniček by mal byť pestrý.

 

Ak uvažujete nad vhodným príkrmom s vyhovujúcim zložením, ktorý zároveň zabezpečí správny vývoj dieťaťa, podporí jeho imunitu a zdravý rast, siahnite po SUNARKE Dobré ráno a Dobrú noc. Tieto mliečne kaše sú výnimočne bohaté na všetky dôležité látky - obsahujú mliečne bielkoviny, vitamíny (C, E, A, B), ale aj minerálne látky - vápnik, železo, kyselinu listovú, zinok, jód a tiež maltodextrín. Navyše ich môžete postupne kombinovať s vhodnými druhmi ovocia a inými prísadami. Veľmi dobre sa pripravujú. Kaše podávajte lyžičkou, ozdobené napr. banánom.

  

Mliečne kaše SUNARKA DOBRÉ RÁNO sú vhodné ako ranný či dopoludňajší príkrm, takže dieťatku dodajú potrebnú energiu do nového dňa. Probiotická vláknina posilní imunitu dieťatka, vitamíny a minerálne látky podporia jeho zdravý rast. Sú bezlepkové a ľahko stráviteľné, čo prispieva k ľahšiemu rozvoju črevnej sliznice dieťatka. Lahodná chuť a vôňa priaznivo ovplyvňuje jeho chuťové vnímanie. SUNARKU DOBRÉ RÁNO môžete nájsť v dvoch bezlepkových variantoch - Ryžová s ovocím alebo Ryžová so škoricou.

 

Ak chcete svoje dieťatko po aktívnom dni utíšiť a dopriať si pohodovú noc, siahnite po chutnom a výdatnom večernom príkrme SUNARKA DOBRÚ NOC. Obsahuje vitamíny a minerálne látky podporujúce jeho zdravý rast. Maltodextrín nachádzajúci sa v kaši zlepšuje chuť a vôňu kaše a zvyšuje sýtiacu schopnosť, čím dieťatku zabezpečí pokojný a nerušený spánok. V ponuke nájdete SUNARKU DOBRÚ NOC Krupicovú s medom a bezlepkovú Ryžovú s banánmi.    

 

Na nových obaloch SUNARKY DOBRE RÁNO a DOBRÚ NOC nájdete teraz ikony konceptu Výživa pre budúcnosť. Jednoducho a najmä zrozumiteľne vás prevedú nutričnými odporúčaniami a ľahko si vyberiete výrobok, ktorý je vhodný práve pre vaše dieťatko. Viac informácií o koncepte sa tiež môžete dozvedieť na webovej stránke http://www.vyzivaprebuducnost.sk/.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: