MEDUSA Group chce viac detí v reštauráciách

Redakcia | 21. jún 2011
MEDUSA Group chce viac detí v reštauráciách

Originálne detské pizza pulty, omaľovávanky, detské menu. Zariadení priateľských k deťom a rodinám pribúda!

„Podporujeme snahu Únie materských centier o kultiváciu HORECA segmentu smerom k deťom,“ povedal na tlačovej konferencii Únie majiteľ devätnástich bratislavských gastropodnikov patriacich pod MEDUSA Group Peter Štecko.

„V sieti PRIMI (Polus, Eurovea) aj v reštaurácii KUBU (Aupark) myslíme na detského zákazníka nielen, dnes už na mnohých miestach samozrejmým, detským menu a detskými stoličkami, ale aj originálnymi pizza pultmi, kde si môžu ratolesti našich hostí s asistenciou pizzaiolov upiesť vlastnú pizzu. Deti, ktoré neholdujú „pečeniu“, si zas nájdu na stole farbičky a omaľovávanku,“ objasnil Štecko.

„Naše reštaurácie sú postavené najmä na dobrom pocite všetkých zúčastnených – či už z jedla, prostredia alebo obsluhy. A názor detí, našich hostí, berieme veľmi vážne. Chceme, aby sa u nás rodiny cítili čo najlepšie, aby u nás zotrvali čo najdlhšie a aby sa často vracali. Do všetkých podnikov však deti asi úplne nezapadnú. V našom rockovom BARROCKu či večernom Le Clube by farbičky a omaľovávanky pôsobili trochu nepatrične,“ dodal s úsmevom.

MEDUSA GROUP bola založená v roku 2003 otvorením reštaurácie MEDUSA v historickom centre Bratislavy. Medusa bola vôbec prvým večerným podnikom a cocktail barom v Bratislave s vystúpeniami DJ-ov a v krátkom čase sa stala legendou nočného života. V tom istom roku (2003) bol vytvorený koncept samoobslužných reštaurácií PRESTO spolu so sieťou reštaurácií Al dente. Dnes prevádzkuje skupina v Bratislave devätnásť vlastných gastrozariadení (vrátane samostatnej cateringovej divízie), v ktorých pracuje vyše 400 zamestnancov. MEDUSA Group je najväčšou gastronomickou skupinou pôsobiacou na slovenskom trhu. Jej jediným vlastníkom je Peter Štecko. Viac info nájdete aj na www.medusagroup.sk
 
 
 
KUBU, Aupark (december 2010) – čerstvé domáce ručne robené cestoviny, fit jedlá, najkvalitnejšia káva z ponuky lavazza. Interiér inšpirovaný newyorským loftom, detský pizza pult  a samozrejme otvorená kuchyňa. Viac na www.kubu.sk.
Pre deti: Detský pizza pult, detské stoličky, detské menu, omaľovávanky a farbičky
 
Primi River Lounge Eurovea (2010) – rodinná reštaurácia na brehu rieky s prímorským interiérom, celoročným preskleným pavilónom s výhľadom na Dunaj a mediteránskou kuchyňou doplnenou o lokálne chute. Najúspešnejší projekt skupiny za rok 2010 z pohľadu prekonaných očakávaní (obrat, počet vydaných jedál).
Pre deti: Detský pizza pult, detské stoličky, detské menu, maľovanky a farbičky

Bistro Petite Provence, Hviezdoslavovo námestie (2010) – útulné francúzske bistro s rôznorodou provensálskou kuchyňou, ktorej základom sú čerstvé a kvalitné potraviny, sezónne menu, tradične plnené bagety, slané koláče qiuche, domáce koláče – flany, široká ponuka vín, cocktaily a limonády. Interiér klasického francúzskeho vidieckeho bistra, autentické plechové tabule na stene, vôňa levandule....
Pre deti: Detské stoličky, detské menu, omaľovávanky a farbičky

Primi, Michalská ulica (2003) – jedna z prvých reštaurácii skupiny. Prírodné materiály, hlavne masívne drevo, koža, teplé farby stien a dekorácií útulnú domácu atmosféru.
Pre deti: Detské stoličky, detské menu, omaľovávanky a farbičky

 
 


Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: