Koniec režimu a hurá na prázdniny!

MK | 30. jún 2023
Koniec režimu a hurá na prázdniny!

Koniec notifikáciám v školskej aplikácii. Začína sa leto, ktoré naše logistické schopnosti vycibrí na maximum.

Kde sú tie časy, keď naši rodičia (poniektorí) nevedeli, s akými známkami prídeme domov na konci školského roka? My ako rodičia dnes už vieme o prospechu našich detí všetko a známky na oficiálnom dokumente prekvapením nie sú. Celý rok nám školská aplikácia ťukala a oznamovala každú pätminútovku i domáce úlohy. Dnes stíchne. Začínajú sa prázdniny. 

Koniec režimu a hurá prázdniny

Nielen naše deti, ale aj my si môžeme dopriať trochu oddychu od taxikárčenia a googlenia chemických vzorcov, neutekať z práce na ZUŠ - ku a nešpekulovať, ako sa rozdvojiť, keď majú deti v jeden deň vystúpenia či preteky. Deti toho majú dosť a aj my s nimi. Tak hurá na prázdniny!

Vyskladať ich tak, aby sme zosúladili našu prácu a ich voľný čas, chce veľa čarovania a logistiky. Babky, tety, sesternice, tábory, more, chata... Nestresujte sa, milí rodičia. Deti sa tešia najmä na ranné vyspávanie a dlhšie ponocovanie. Na lenivé dni na kúpalisku či v bazéniku na záhrade. Nič nemusia a môžu (takmer) všetko. Zjesť aj dve zmrzky, napchať si ústa malinami a zapiť ich sirupovou vodou, zostať celý deň v spánkovom tričku a naháňať motýle po záhrade. 

Spomaľte s nimi a užívajte si leto! 
Lebo ani nenazdáte a ťukne vám aplikácia s prvými notifikáciami o ďalšom školskom roku. 
 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: