Jeseň patrí knihám. Odštartoval Knižný kompas

Redakcia | 22. október 2018
Jeseň patrí knihám. Odštartoval Knižný kompas

Prichádza knižná akcia, aká na Slovensku ešte nebola. Knižný kompas na jeseň postupne prinesie 35 kníh od tých najlepších slovenských a zahraničných autorov.

V októbri sa môžete tešiť na novinky od Lucie Saskovej, Adriany Macháčovej, Jozefa Kariku, Veroniky Homolovej Tóthovej, Arpáda Soltésza, Kristíny Tormovej, Paula Coelha, Jojo Moyesovej, E L James, Daniela Colea a ďalších. Kliknite na:www.kniznykompas.sk

Knižný kompas vám prináša až 35 kníh

Všetky za vás dopredu overili vášniví čitatelia a kníhkupci. Pri každej knižke nájdete osobné odporúčanie, ktoré vám pomôže vybrať si tú pravú. 

Nechajte sa vtiahnuť do sveta mágie a fantázie v knihe Jorga od Jany Pronskej. Prečítajte si neuveriteľný skutočný príbeh Dedičný hriech od Andrei Coddington, strašidelnú Priepasť od Jozefa Kariku či napínavé krimi Naturalista od Andrewa Maynea. 

Zaneprázdnené ženy a mamičky určite poteší Blbovník – diár, ktorý špeciálne pre ženy vytvorila Kristína Tormová. Zapísať si doň môžete nielen povinnosti, ale aj vaše sny, obľúbené filmy či predsavzatia. A ako bonus k nemu dostanete nálepky.

Za pozornosť tiež stojí novinka od autorky knihy Mengeleho dievča, Veroniky Homolovej Tóthovej. Mama milovala Gabčíka je ďalší skutočný príbeh, ktorý autorka napísala v spolupráci s dcérou Anny Malinovej, veľkej lásky Jozefa Gabčíka. 

Aj deti si vyberú z noviniek

Z detských kníh si malí čitatelia môžu vybrať napríklad knižky z edície Stonožka. Každé dieťa určite poteší výber Najkrajších rozprávok od H. Ch. Andersena, bratov Grimmovcov a Ch. Perraulta. Staršie deti sa môžu tešiť na Bibliu pre celú rodinu a nádherný príbeh Ničnever, ktorý vo svete dosiahol obrovský úspech a hovorí sa o ňom ako o nástupcovi Harryho Pottera.

TIP:

Ku každej knihe, ktorú vám Knižný kompas odporučí, navyše získate Motivačný zápisník iba za 1 euro. Rovnako máte možnosť zapojiť sa do súťaže o 111 kníh a 55 e-kníh, ktorá bude prebiehať až do 31. januára 2019. 

Všetky podrobnosti sa dozviete na www.kniznykompas.sk

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: