AVON pochod proti rakovine prsníka 2013

Redakcia | 11. jún 2013

Bratislava sa opäť zahalí do ružovej farby a podporí tak celosvetový boj proti rakovine prsníka. Jubilejný 5. ročník AVON POCHODU prídu podporiť aj známe tváre projektu AVON proti rakovine prsníka a svoju účasť taktiež prísľubila svetoznáma topmodelka Daniela Peštová.

Už o 10 dní nás čaká jubilejný 5. ročník AVON POCHODU proti rakovine prsníka!

Bratislava sa 15. júna 2013 opäť zahalí do ružovej farby a podporí tak celosvetový boj proti rakovine prsníka. Jubilejný 5. ročník AVON POCHODU prídu podporiť aj známe tváre projektu AVON proti rakovine prsníka a svoju účasť taktiež prísľubila svetoznáma topmodelka Daniela Peštová.

Každoročne milióny ľudí preukazujú spolupatričnosť a podávajú pomocnú ruku ženám, ktoré trpia rakovinou prsníka. Vďaka ľudskej solidarite sa každoročne aj u nás organizuje ružový pochod za boj proti rakovine prsníka. Tento rok sa uskutoční 15. júna v Bratislave už v poradí 5. ročník AVON Pochodu proti rakovine prsníka. Štart aj cieľ bude na námestí v Eurovea.

AVON POCHOD proti rakovine prsníka je charitatívne podujatie, ktoré symbolizuje vyjadrenie podpory a spolupatričnosti v boji proti rakovine prsníka. Jeho cieľom je tiež získavanie finančných prostriedkov určených na projekty zamerané na boj proti tomuto zákernému ochoreniu.

Vstupenka na AVON POCHOD

Vstupenkou na AVON Pochod 2013 je Tričko proti rakovine prsníka 2013, ktorého kúpou každý pochodujúci prispieva na aktivity zamerané na boj proti rakovine prsníka. Tričko si môžete zakúpiť prostredníctvom svojej AVON Lady/AVON Gentlemana, objednať na internetovej stránke www.zdraveprsia.sk alebo zakúpiť v deň akcie priamo na mieste podujatia od 13.00 hod. „Tričko proti rakovine prsníka 2013“ je v ponuke v dámskej aj pánskej verzii a jeho cena je 14,99 €. Dámske Tričko proti rakovine prsníka 2013 aj pre tento ročník AVON Pochodu exkluzívne navrhla známa česká módna návrhárka Taťána Kovaříková.

Všetky získané finančné prostriedky z akcie budú venované na projekty podporujúce boj proti rakovine prsníka. Viac informácií o AVON POCHODE proti rakovine prsníka nájdete na internetovej stránke spoločnosti AVON www.zdraveprsia.sk, ktorá sa venuje problematike tohto ochorenia.

Program AVON Pochodu

Program AVON Pochodu s registráciou účastníkov začína o 13.00 hod. na námestí pri Eurovea v Bratislave a potrvá do 15.00 hod., kedy sa AVON Pochod slávnostne odštartuje. Nová trasa pochodu povedie historickým centrom Bratislavy a končí sa opäť na námestí pri Eurovea. Na zúčastnených čaká bohatý sprievodný program na štarte aj v cieli AVON Pochodu a stretnutie so známymi osobnosťami slovenského spoločenského života, ktoré sú tvárami projektu AVON proti rakovine prsníka. Už teraz je známe, že AVON POCHOD svojou účasťou podporia – Ada Straková, Nora Beňačková, Alena Heribanová, Beáta Dubasová, Henrieta Mičkovicová, Hana Rapantová, Karin Habšudová, Jana Kirschner, Petra Polnišová, Zlatica Puškárová, Kveta Horváthová, Martin Pyco Rausch, Maroš Kramár a Braňo Bruno Ciberej. V rámci programu sa už teraz môžete tešiť na vystúpenie vystúpenie Celeste Buckingham, Peter Lipa Band, IMT Smile, Starmania, The Cellmates a ďalších.

Trasa AVON Pochodu: Námestie pri Eurovea – Fajnorovo nábrežie – Hviezdoslavovo námestie – Hlavné námestie – Námestie SNP – Michalská – Rybné námestie – Námestie pri Eurovea.

Tešíme sa na vašu účasť na 5. ročníku AVON Pochodu proti rakovine prsníka!

 

 

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: