AVON pochod proti rakovine prsníka 2011

Redakcia | 18. jún 2011

Už o pár dní sa uskutoční 3. slovenský AVON POCHOD proti rakovine prsníka.

 

AVON POCHOD proti rakovine prsníka 2011
Už čoskoro sa uskutoční 3. slovenský AVON POCHOD proti rakovine prsníka

Už po tretíkrát sa Slovensko zapojí do celosvetovej iniciatívy boja proti rakovine prsníka. Dejiskom 3. ročníka AVON POCHODU proti rakovine prsníka bude opäť Bratislava, ktorá sa zahalí do ružovej farby 18. júna 2011. Štart a cieľ bude na námestí pri Eurovea Galleria.

 

 

Charitatívne podujatie AVON POCHOD proti rakovine prsníka symbolizuje vyjadrenie podpory v boji proti rakovine prsníka, jeho cieľom je tiež získavanie finančných prostriedkov určených na projekty zamerané na boj proti tomuto ochoreniu a tiež vyjadruje spolupatričnosť ženám, ktoré s týmto krutým ochorením bojujú. 

Program AVON POCHODU
Program AVON POCHODU s registráciou účastníkov začína od 13.00 hod. na námestí pri Eurovea Galleria do 15.00 hod., kedy sa AVON POCHOD slávnostne odštartuje. Trasa AVON POCHODU povedie centrom Bratislavy a končí sa opäť na námestí pri Eurovea Galleria.

Na zúčastnených čaká bohatý sprievodný program na štarte aj v cieli AVON POCHODU a stretnutie so známymi osobnosťami slovenského spoločenského života, ktoré sú tvárami projektu AVON proti rakovine prsníka. Už teraz je známe, že AVON POCHOD svojou účasťou podporia – Ada Straková, Nora Beňačková, Alena Heribanová, Beáta Dubasová, Henrieta Mičkovicová, Hana Rapantová, Dara Rolins, Karin Habšudová, Jana Kirschner, Petra Polnišová, Zlatica Puškárová, Martin Pyco Rausch, Maroš Kramár a Braňo Bruno Ciberej.

V rámci programu sa už teraz môžete tešiť na vystúpenie Jany Kirschner, Martina Chodúra, Beáty Dubasovej, Zdenky Prednej, Roba Opatovského a skupiny Hex.  Trasa AVON POCHODU:

Námestie pri Eurovea Galleria - Vajanského nábrežie – Hviezdoslavovo námestie – Mostova ulica – Vajanského nábrežie  - Námestie pri Eurovea Galleria

Vstupenka na AVON POCHOD
Vstupenkou na túto výnimočnú akciu je Tričko „Idem“, ktorého kúpou prispieva každý pochodujúci na boj proti rakovine prsníka.  Tričko si môžete zakúpiť prostredníctvom svojej AVON Lady, objednať na internetovej stránke www.zdraveprsia.sk, alebo zakúpiť v deň akcie priamo na mieste podujatia od 13.00 hod. Tričko „Idem“ je v ponuke v dámskej a pánskej verzií v rôznych veľkostiach a jeho cena je 10,00 €.

Všetky získané finančné prostriedky z akcie budú venované na aktivity v boji proti tejto zákernej chorobe. Viac informácií o AVON POCHODE proti rakovine prsníka sa dozviete aj na www.zdraveprsia.sk, internetovej stránke spoločnosti AVON venovanej problematike rakoviny prsníka.

Ďakujeme za podporu a tešíme sa na vašu účasť!

 

Partneri AVON POCHODU proti rakovine prsníka:
AVON POCHOD sa koná pod záštitou primátora hlavného mesta SR Bratislavy doc. RNDr. Milana Ftáčnika, CSc. Odborným partnerom je Liga proti rakovine.
Ďalšími partnermi sú: Eurovea Galleria, Kofola, Kraft Foods Slovakia, Asus a mediálni partneri: televízia Markíza, rádio Expres a spoločnosť 7 Plus.

 

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: