Aj mamy chcú byť FIT! - októbrový FIT štýl je už v predaji!

Redakcia | 29. september 2014

Mamy tiež chcú byť a cítiť sa FIT. Z našej redakcie pre všetkých, ktorým "v zdravom tele zdravý duch" nie je cudzie, prinášame októbrové - výročné vydanie FIT štýlu!

Čo nájdete v októbrovom vydaní?

Hormonálna nerovnováha

Ktoré hormóny sú v tele najdôležitejšie? Ako sa prejavuje hormonálna nerovnováha? Možno chcete trvalo schudnúť, alebo naopak, nabrať a udržať si svalovú hmotu. Stále to však akosi nejde. Je celkom možné, že za to môžu vaše hormóny. Neveríte? Uveríte!

Ak má vaše telo menej ako 10 % podkožného tuku (ženy okolo 15-18 %), znamená to, že vo vašej krvi kolujú správne hormóny a vaše bunky sú na prítomnosť tých najdôležitejších z nich (inzulín a leptín) veľmi citlvé. Ako rozpoznať neprirodzený hlad? Aké sú signály leptínu? Ako zistíte, či máte leptínovú rezistenciu? A čo sa stane, nekonzumujete dostatok zdravých tukov? Odpovede nájdete v októbrovom FIT štýle.

Do vyrysovania! Zbavte sa posledných nadbytočných kíl!

Trápi vás pár kíl navyše? Snažíte sa zhodiť posledné nadbytočné kilogramy a napriek vašej úprimnej snahe sa vám to nedarí? Neviete, čo by ste mali jesť a ako cvičiť, aby sa dostavili želané výsledky?

V tom prípade je článok v aktuálnom FIT štýle určený presne vám. Jeho autorom je Martin Chudý, konzultant pre optimálne zdravie a výživu. Dočítate sa, ako zhodiť posledných 5 kíl tuku, ale i podstatné skutočnosti, ktoré ovplyvňujú konečný výsledok. Bonusom je vzorový týždeň pre ženu!

Potravinové doplnky - grapefruitový extrakt

Citrónovník rajský, čiže grapefruit, sa stal pre svoje antibakteriálne, antimykotické a povzbudzujúce účinky legendou. Dokáže doplniť energetické zásoby, povzbudiť radostné myslenie a vyčistiť organizmus od nepozvaných návštevníkov, ktorí mu uberajú zdravie a krásu.

Pre svoje mimoriadne ozdravné účinky sa jeho extrakt dostal medzi potravinové doplnky. S jeho pomocou môžete vylepšiť stav pokožky, kondíciu i náladu. Prečo stál farmaceutom za pozornosť? Bola preukázaná vysoká účinnosť proti plesniam, kvasinkám, stafylokokom alebo napríklad salmonele. Extrakt sa lisuje z grapefruitových jadierok a čiastočne aj z bielej šupky a dostanete ho v tabletách, kvapkách, roztokoch na akné, balzamoch, kozmetike.

Morské riasy - výživné morské dary

Potraviny, ktoré v dnešnej dobe konzumujeme, už nie sú dosť bohaté na minerály a vitamíny. Riasy sú výborný spôsob, ako svojej strave opäť dodať potrebné živiny!

Morské riasy sú neodmysliteľnou súčasťou čínskej a japonskej kuchyne. V tradičnom japonskom liečiteľstve sa riasy vďaka ich vlastnosti odbúravať cholesterol z tepien, žíl a vlásočníc a zvyšovania ich pružnosti, používajú na čistenie krvi. Aké riasy poznáme a sú  u nás dostupné i to, ako ich používať, si prečítate v aktuálnom vydaní nášho časopisu.

100 najobľúbenejších zázračných bylín

Ďalšia časť seriálu zameraná na bylinky!

V ďalšej časti nášho bylinkového seriálu sa zameriame na fenikel, jahodu, marinku, horec a sladkovku. Ako vám tieto bylinky vedia pomôcť a ako vyzerajú, zistíte v našom októbrovom vydaní.

Predplaťte si FIT štýl a získajte darček!

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: