Somat sa postará o riad aj o umývačku

PR | 5. február 2020
Somat sa postará o riad aj o umývačku
foto: PR

Značka Somat je považovaná za uznávaného odborníka na umývanie riadu už viac ako 50 rokov. Bola prvou, ktorá uviedla na trh tablety do umývačky a netrvalo dlho, kým kombináciou umývacieho prostriedku s leštidlom nastavila nové štandardy v umývaní riadu.

Okrem bezchybne umytého a ligotavého riadu však Somat nezabúda ani na ekologickú udržateľnosť, čoho dôkazom je aj fakt, že všetky produkty sú šetrné k životnému prostrediu. Pozrite sa, čo všetko vám Somat ponúka.

Umývanie riadu spoľahlivo a bez námahy

Umývačka riadu skvele šetrí čas, vodu i energie a vďaka nej môže byť riad vždy žiarivo čistý a nablýskaný. Nemalú úlohu však pritom hrajú čistiace prostriedky, ktoré na umývanie riadu používate. Somat prípravky do umývačky riadu zahŕňajú širokú paletu účinných produktov, od obľúbených tabliet, gélov, leštidiel a čističov až po vône do umývačky riadu.

Pestrý sortiment a vysoko efektívne zloženie sú dôkazom, že Somat patrí k profesionálnej špičke vo svojom odbore. Od uvedenia prvého čistiaceho prostriedku na automatické umývanie riadu v roku 1962 v Nemecku sú produkty Somat neustále inovované a zvyšujú sa ich štandardy.

Ak chcete aj vy dosiahnuť dokonalý výsledok pri umývaní riadu, odporúčame použiť prášok do umývačky riadu, leštidlo a špeciálnu soľ. Tieto prípravky sa umiestňujú do zásobníkov, ktoré sú na to určené a odtiaľ sa samé automaticky dávkujú počas umývacieho procesu. Tabletová soľ zmäkčuje vodu použitú pri umývaní riadu a leštidlo do umývačky riadu dokončí umývací proces tým, že sa nadávkuje do vody na oplachovanie na konci programu pred posledným sušením riadu.

Najobľúbenejšie sú Somat tablety do umývačky riadu

Nemusíme dlho rozmýšľať, aby sme vedeli povedať, aký je najobľúbenejší prostriedok pri automatickom umývaní riadu. Somat tablety sa vďaka jednoduchému dávkovaniu veľmi ľahko používajú, sú veľmi účinné a ponúkajú možnosť vybrať si z viacerých zložení. Okrem toho sú tiež najlepším riešením v prípade, že najradšej používate tablety, soľ a oplachovací prostriedok samostatne.

Ak sa neviete rozhodnúť medzi jednotlivými tabletami, vyberte si podľa toho, na čo ich budete potrebovať. Somat tablety All in 1 má rovnaké umývacie vlastnosti ako klasické tablety, okrem toho však účinne odstraňuje škvrny od čaju a kávy, chráni sklo, oplachuje, neutralizuje zápach a podporuje nielen lesk nerezového riadu, ale aj celkovú ochranu spotrebiča.

Somat tablety All in 1 Extra sú navyše obalené fóliu, ktorá je rozpustná vo vode a Somat Gold vynikajú takou umývacou silou, ktorá si poradí aj s pripálenými hrncami a panvicami.

somat

Gélový prostriedok Somat je ideálny na mastnú špinu

Tak, ako vzrastá obľúbenosť pracích gélov na úkor pracích práškov, získava si svojich stálych priaznivcov aj Somat Gold Gel, ktorý sa považuje za ideálny prostriedok na mastný riad po grilovaní alebo vyprážaní. Podobne, ako Somat tablety, aj Somat Gold Gel umyje riad, hrnce a panvice, no pritom tiež spoľahlivo odstráni i mastnotu vo vnútri umývačky, takže nebudete mať problém ani so zvyškovou mastnotou na filtri a iných súčiastkach.

Navyše si môžete byť istí, že jeho čistiaca a odmasťujúca sila nepochádza zo škodlivých fosfátov a zaručuje bezchybný výsledok, aj keď sa rozsvietia kontrolky pre leštidlo a soľ.

Čistič a vôňa do umývačky pre vždy čistý a voňavý riad

Aditíva do umývačky slúžia na vyčistenie a prevoňanie umývačky riadu, aby ste mali istotu, že výsledky umývania budú vždy perfektné. Nepríjemný zápach z umývačky už nehrozí, pokiaľ viete, ako na to. Somat Deo Duo Perls so svojím dvojkomorovým systémom sa postará o sviežu a čistú vôňu od prvého až do posledného umytia. Jedinečná Duo – Perls technológia funguje na princípe neutralizácie nepríjemných pachov, takže umývačka bude vždy čistá a sviežo voňavá.

Intenzívny čistič umývačky riadu Somat disponuje účinnou formulou, ktorá pôsobí extrémnou silou aj proti najodolnejším mastným a vápenatým usadeninám a zabezpečuje tak hygienickú čistotu vo vnútri umývačky riadu, v ostrekovacích ramenách a vo filtri. Pri pravidelnom používaní približne raz za 1-2 mesiace tak vďaka nemu zostane výkon umývačky riadu dlhšie zachovaný.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: