Prírodné ingrediencie premenené na mydlové bubliny

Mydielkáreň | 19. január 2022
Mydielkaren
foto: Mydielkáreň

V našej slovenskej dielničke v srdci Horehronia, vyrábame mydlá z prírodných ingrediencií. Všetky sú jedinečné, majú prírodné zloženie a sú vhodné pre detičky aj seniorov.

V dielničke vyrábame mydlá, ktoré neobsahujú farbivá ani žiadne vône. Máme mydlá s kozím mliekom, medom, nechtíkom, ovsom, ružovým ílom, pravou vanilkou. Veľmi obľúbeným mydlom je mydlo vyrobené iba z čistého olivového oleja, ktoré pre svoje najlepšie vlastnosti čaká zrením minimálne 7 mesiacov.

Mydlové vône 

Bežne sa stretávame, že ľudia pozitívne reagujú na obyčajnú mydlovú vôňu. Zákazníci u nás v ponuke nájdu aj mydlo na holenie, ktoré je vhodné nielen pre pánov ale aj dámy. Naše mydlá sa od tých komerčných rozlišujú hlavne v tom, že obsahujú vysoký obsah glycerínu, ktorý pokožku hydratuje.  V súčasnosti pozorujem rastúci trend v záujme ľudí o to, čo si na seba natierajú, čím sa umývajú alebo v čom perú. Preto veľmi vítam záujem ľudí štúdium zloženia jednotlivých produktov.

Mydielkáreň

Mydlové vločky na pranie

V našej ponuke nájdu nielen mamičky detičiek aj mydlové vločky na pranie, sú vyrobené iba z čistého kokosového oleja. Sú biologicky odbúrateľné, majú minimum alergizujúcich látok a účinnosťou sa vyrovnajú komerčným pracím práškom. Sú vhodné pre alergikov, ekzematikov, a taktiež pre pranie bielizne pre malé deti.  

Našu ponuku pomaly rozširujeme a najnovší produkt je soľný kúpeľ s vysokým obsahom magnézia, pre maximálny relax a úľavu. A čo nás čaká do budúcna? Práve testujeme celá rodina a široké okolie náš tuhý šampón, ktorý sa objaví v ponuke v najbližších týždňoch. Finišujeme so špeciálnou radou mydiel, ktoré budú farbené iba rastlinnými pigmentami.

Ak sa chcete o našej dielničke dozvedieť viac navštívte náš blog s mnohými zaujímavými článkami na www.mydielkaren.sk

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: