Prebuďte fantáziu vášho dieťatka s interaktívnou príbehovou dekou.

AbrFabr | 13. máj 2024
Prebuďte fantáziu vášho dieťatka s interaktívnou príbehovou dekou.
foto: AbrFabr

Svet detí je plný nekonečnej zvedavosti a túžby po poznaní. Učenie by pre ne malo byť zábavou. Hry a príbehy sú kľúčom k tomu, ako vo vašom dieťati povzbudiť fantáziu a radosť z učenia.

Darujte svojmu dieťaťu to najdôležitejšie - pozornosť a lásku. Príbehová deka AbrFabr vás vtiahne do magického sveta, premení vašu hru na učenie a posilní puto medzi vami a vaším pokladom.

Čím je deka výnimočná?

Je unikátnym spojením hry, zábavy a hrejivého potešenia. Násobí silu tradície a moderných technológií. Nenásilne učí deti objavovať, pozorne vnímať a tvoriť vlastné príbehy. Obsahuje interaktívne prvky, ktoré ich povzbudia k hre:

  • dotýkajú sa rôznych textúr,
  • hľadajú skryté poklady,
  • spoznávajú slová v cudzích jazykoch.

 

Je inšpirovaná mamou, ako ste vy, pre ktorú je dôležité rozvíjať u dieťaťa fantáziu a lásku k učeniu. Spolu objavíte tajomnú džungľu plnú exotických zvierat v rôznych jazykoch. Vybudujete si vlastnú vesmírnu loď a preskúmate nekonečný vesmír.

Aj príbeh Malého princa môže ožiť vďaka vám. Pomocou projektu HITHIT si vyberiete svoju odmenu, ktorou môže byť nová príbehová deka.

Súčasťou deky je audio rozprávka nahratá umelcami v rôznych jazykoch. Mobilná aplikácia AbrFabr je nadstavbou príbehových diek a dá sa zadarmo stiahnuť na Google Play a AppStore. Deka poslúži aj na zahriatie či postavenie tmavej jaskyne v detskej izbe.

Deti, ktoré sa hrajú, sú šťastnejšie

Poslaním interaktívnej deky je šírenie dôležitosti hrania sa s deťmi. Mnoho rodičov podceňuje silu hry a uprednostňuje svoju prácu či upratovanie. Deti potom majú sklony k online hrám. Deka ponúka celý digitálny obsah aj offline. Je len na vás, kedy a do akej miery dovolíte dieťatku interaktívne rozhranie.

Premeňte detskú izbu na rozprávkový svet plný dobrodružstiev. Ponorte sa do fascinujúcich príbehov a vytvorte si nezabudnuteľné spomienky s vaším dieťatkom.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: