OTESTUJTE s nami produkty pleťovej kozmetiky zn. Balea!

Redakcia | 3. marec 2021
OTESTUJTE s nami produkty pleťovej kozmetiky zn. Balea!

Každá mama si zaslúži rozmaznávanie. Prihláste sa na testovanie beauty produktov.

Vyskúšajte nové produkty zn. Balea Beauty Collagen. Tomuto balíčku na testovanie sa  určite potešíte. Ak ste v KLUBE Mama a ja, prihláste sa. 

V testovacom balíčku nájdete:

Pleťový krém zlepšuje elasticitu pokožky, napína kontúry a vyhladzuje pleť. Kombinácia Collagen-Boosteru a Acacia kolagénu pomáha optimalizovať pevnosť a elasticitu pokožky na brade, krku a dekolte. Hodnotné účinné látky sa postarajú o hladší vzhľad pleti. Acacia kolagén, rastlinná alternatíva kolagénu, chráni ochrannú bariéru pokožky a dodá jej dlhotrvajúcu hydratáciu. Liftingová účinná látka zlepšuje pnutie v oblasti dekoltu. Hodnotný jojobový a makadamiový olej ošetria pokožku a dodajú jej jemný a vláčny pocit. Collagen Booster podporí pleti vlastnú produkciu kolagénu a zanechá mladistvý vzhľad pleti. 

Látková pleťová maska ponúka vyhladzujúcu a intenzívnu hydratačnú starostlivosť. Receptúra zosilňujúca tvorbu kolagénu obsahuje extrakt zo živice acacie egyptskej, ktorá je známa ako zdroj „akáciového kolagénu“. Zloženie podporuje tvorbu kolagénu a zároveň znižuje jeho prirodzený úbytok v pleti. Tri rozličné formy kyseliny hyalurónovej hydratujú pokožku trojakým spôsobom – vďaka rozličnej molekulovej hmotnosti môže každá z foriem kyseliny hyalurónovej pôsobiť priaznivo vo viacerých vrstvách pokožky.

Pleťové sérum s retinolom podporuje produkciu kolagénu. Sérum s 3-násobným retinolom podporí pleti vlastnú produkciu kolagénu a posilní štruktúru pokožky zvnútra. Hydratuje, zjemňuje a omladzuje vzhľad pleti a na pokožke zanecháva zamatovo jemný pocit. Acacia kolagén – rastlinná alternatíva kolagénu chráni ochrannú bariéru pokožky a dodá jej citeľnú a dlhotrvajúcu hydratáciu. Retinol je veľmi účinná forma vitamínu A, ktorá podporuje štruktúru pokožky.

Balea Beauty Collagen

Kúpite exkluzívne v predajniach dm a v dm e-shope.

CHCEM SA PRIHLÁSIŤ NA TESTOVANIE

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: