Opäť ste sa nevyspali? Má vaše dieťa koliky?

PR článok | 29. máj 2024
Opäť ste sa nevyspali? Má vaše dieťa koliky?
foto: Interpharm

Tento najčastejší problém novorodencov, sprevádzaný neraz aj grckaním a nadúvaním, vám pomôže vyriešiť unikátna dojčenská fľaša DrBrown's!

Dojčenskú fľašu s jedinečným patentovaným vnútorným ventilovým systémom, ktorá umožňuje vyhnúť sa u dojčiat ťažkostiam s trávením a bolením bruška, vyvinul americký detský lekár Dr. Brown pre svoje deti trpiace na koliky a nepokojný spánok.

Dômyselný vnútorný prietokový ventil pri podávaní mlieka zabraňuje vzniku podtlaku vo fľaši a súčasne jeho prevzdušňovaniu. Vďaka tomu pomáha u bábätiek predchádzať výskytu kolík, grckania i nadúvania. Zároveň zamedzuje deformácii cumlíka – fľaša dokonale imituje kŕmenie z prsníka. Mlieko prúdi plynule, ako pri dojčení, dieťa sa tak pokojne kŕmi a následne dobre spí. Veľkou výhodou tohto systému, pri ktorom mlieko neprichádza do kontaktu so vzduchom – neoxiduje, je zároveň eliminovanie straty nutričných hodnôt a zachovanie účinných látok, vitamínov A, C, D, E a K, nevyhnutných pre zdravý vývoj dieťaťa. Mimoriadne pozitívne vlastnosti dojčenskej fľaše DrBrown's  potvrdili viaceré klinické štúdie, pričom štúdie podporili aj jej využívanie pri podávaní detskej výživy – na zachovanie kvality výživných látok v pokračujúcich mliečnych formulách. 

Dojčenské fľaše DrBrown's proti kolikám zvyšujú komfort pri kŕmení detí, prinášajú im kvalitný spánok a nadväzne zabezpečujú ich zdravý rast a vývoj.

Fľaše DrBrown´s sú dostupné v LEKÁRŇACH, v sieti lekární BENU, e-shopoch MALL,  spolu s ďalšími praktickými výrobkami DrBrown's, ako sú napr. maxi cumlík na dávkovanie ovocia, či hrnčeky, z ktorých dieťatko samostatne pije z ktoréhokoľvek okraja bez rozlievania. Dostupné sú tiež výrobky, ktoré pomáhajú deťom zachovať si sací reflex, napr. „prvé” cumlíky Happy Paci, či fľaše a hrnčeky s náustkom, uľahčujúce prechod na pitie z pohára, alebo produkty, ktoré umožňujú včasnú starostlivosť o zúbky dieťaťa – hryzadlá, ako aj zubná kefka s možnosťou nastoknutia na prst mamičky a ďalšie doplnky.

Viac na www.drbrowns.sk alebo www.pharmshop.sk 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: