Michael Douglas sa stal dedkom! Pozrite sa na jeho rozkošnú vnučku

Marika Koscelníková | 15. január 2018
Michael Douglas sa stal dedkom! Pozrite sa na jeho rozkošnú vnučku

Charizmatický 73-ročný herec sa potešil prvej vnučke tesne pred sviatkami. Svoju radosť zdieľal na sociálnych sieťach s celým svetom.

Dedkom ho spravil Cameron Douglas, najstarší syn, ktorého má z prvého manželstva.

 "Som vďačný za to, čo som dnes zažil. Zúčastnil som sa zázraku. Moje dievčatko prišlo na svet, vďaka tejto krásne Amazonke. Som na teba pyšný, Vivien“ vyznal sa zo svojich citov Cameron na svojom príspevku Instagrame, tejto žene.

douglas dedkom

Michaelove deti, 17-ročný Dylan a 14-ročná Carys, ktoré má s druhou manželkou, Catherine Zeta-Jones, nové bábätko v rodine privítali s rovnakým nadšením. "Dylan a Carys sa nesmierne tešia, že sa stali tetou a strýkom“, potvrdil Michael. 

Syn Michaela Douglasa bol vo väzení

Dievčatko prišlo na svet len 16 mesiacov po tom, čo bol Cameron prepustený z väzenia za užívanie a pašovanie drog. Napriek svojej minulosti Cameron priznal, že s rodinou sú si bližšie ako kedykoľvek predtým.

"V ťažkých časoch máme tendenciu strážiť sa a zbližovať," povedal Cameron a dodal: "Môj otec a ja máme úžasný vzťah. Trávime spolu toľko času, koľko sa len dá. Takže si dokážete predstaviť, to nadšenie, keď sa stretol so svojou prvou vnučkou.“

Michael Douglas nadšene zdieľal fotografiu nového člena rodiny

"Gratulujem môjmu synovi, Cameronovi a krásnej Viviane, k narodeniu ich dcéry Lua!" Michael je šťastným dedkom a je na túto svoju novú rolu aj patrične hrdý.

douglas dedkomBlahoželáme šťastnej rodine!

www.shared.com

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: