Letné dvojčíslo MAMA a ja: Sprievodca letom pre celú rodinu

Redakcia | 28. jún 2024
Letné dvojčíslo MAMA a ja: Sprievodca letom pre celú rodinu

Letné dvojčíslo Mama a ja prináša množstvo inšpirácií a praktických rád, ako si s rodinou užiť leto naplno. Od zábavných aktivít pre deti, cez tipy na rodinné výlety, až po osviežujúce letné recepty. Objavujte krásy leta spoločne s tými, na ktorých vám záleží najviac.

Letné dvojčíslo Mama a ja

  • Neprehliadnuteľné vystupovanie, cynický humor a úsmev, ktorý si zapamätáte. Reč je Klaudii Rusnák alias Hello Klaudi, ktorá sa dostala do povedomia verejnosti najmä prostredníctvom sociálnych sietí. Táto nezabudnuteľná žena sa stala už po druhýkrát mamou a pre MAMA a ja poskytla nielen exkluzívny rozhovor, ale nafotila aj nádherné fotografie celej rodiny.
  • Plánovanie dovolenky s deťmi môže byť výzvou, ale zároveň aj veľkou radosťou. Cestovanie s malými členmi rodiny vyžaduje dôkladnejšiu prípravu, no výsledok stojí za to. V letnom vydaní MAMA a ja vám prinášame niekoľko tipov a trikov, ktoré vám pomôžu zabezpečiť, že vaša rodinná dovolenka bude úspešná a plná krásnych spomienok.
  • Počas tehotenstva si nesmiete farbiť vlasy, pretože ublížite bábätku. Aj vy ste už počuli podobné tvrdenia? V spolupráci s gynekológom sme sa pozreli na 7 najobľúbenejších mýtov a faktov o tehotenstve.
  • Počuli ste už výraz 'deti krehké ako snehové vločky'? O zraniteľnosti a krehkosti detskej duše sa porozprávame s psychologičkou Klaudiou Tabačkovou.
  • Je tu leto a každému z nás isto padne vhod príjemné osvieženie. Čo by ste povedali na domácu zmrzlinu, sorbet alebo chutný drink? Prelistujte na stranu 62.
  • Niektoré ženy ju poznajú iba z obrázkov, iné s ňou bojujú už od mladosti. A predsa existujú opatrenia, vďaka ktorým môžeme celulitídu zmierniť, alebo s ňou celkom skoncovať. Ako na to?

Čítajte v letnom vydaní MAMA a ja!

Máte už svoje predplatné? Vyberte si možnosť, ktorá vám vyhovuje najviac TU.
K ročnému predplatnému teraz získavate Lak na nechty od Mary Kay.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: