Jeseň vo Family parku

Redakcia | 8. november 2017
Jeseň vo Family parku

Ocitnite sa na mieste, ktoré vás vráti do detstva.

Prečo?

Areál sa rozprestiera v krásnom prostredí medzi stromami, ktoré ako je známe, na jeseň hýria farbami, do toho si predstavte sochy rozprávkových bytostí, pestrofarebné atrakcie, živé zvieratká, zábavné animatronicsy.

Na jeseň sa do Family parku nehrnie toľké množstvo ľudí ako v lete, čím sa čakanie v rade na konkrétnu atrakciu minimalizuje. Hoci, ak si predstavíte Vinobranie, Hody, Dni zélá, jednoducho zábavu, kde sú kolotoče, či iné atrakcie, kedy pri nastupovaní na kolotoč u nás uplatňujeme zákon džungle, vo Family parku existuje koordinácia.

Predbiehanie je neprípustné, čiže v konečnom dôsledku, aj keď je vo Family parku „nával“, čakáte na atrakciu kratšie ako napríklad na autíčka na pezinskom Vinobraní.

Na pár hodín dieťaťom

Keď sa vyberiete do Family parku, nečakajte Disneyland. Pozor, ide o premyslené, zábavné atrakcie, ktoré vás vtiahnu do detstva. Ruku na srdce.

Nechcete sa previezť v korunách stromov? Či nasadnúť do traktora a premávať sa po záhradke, zažiť adrenalín na horskej dráhe, šmýkať sa na koberci po niekoľko metrovej šmykľavke...

Family park, tak, ako naznačuje názov, je naozaj rodinný! To znamená, že všetky atrakcie, okrem určených pre najmenšie detičky, si môžete vychutnať spolu s vašimi ratolesťami. Pokojne sa staňte na pár hodín dieťaťom. Nikto sa tomu nebude čudovať.

Mamičky, žiadne lodičky!

Obujte si tenisky. Areál sa rozprestiera na ploche 145 000m2 a ponúka nespočetné množstvo atrakcií. To znamená, že pohodlná obuv je nevyhnutná. Priestor však poskytuje aj mnoho lavičiek, stolíkov a stoličiek, zákutí, hojdacie siete, kde si môžete oddýchnuť.

A nie len to. Pokojne si tu môžete zjesť prinesený proviant, či vypiť vlastný nápoj. Áno, Family park má aj svoje reštaurácie, no nie každý môže zaplatiť za chutný obed cca 8 eur na osobu.

Vstupné

Keď sme pri peniazoch. V prvý moment vás možno prekvapí cena vstupného. Za dieťa nad 3 roky a dospelého zaplatíte 23 euro, dieťa do troch rokov má vstup zadarmo, rovnako neplatia ani deti, ktoré majú v daný deň narodeniny a sú vo vekovej kategórii 3-14 rokov.

Park ponúka aj rôzne zľavy. Na druhej strane, keď si to premeníte na drobné. Za jednu 2,5 minútovú jazdu na autíčkach na bežných hodoch zaplatíte 4 eura, detská manéž vás výjde na 2 eura, loď vás stojí 2,50 euro, za extrém zaplatíte 6 eur...

Stále sa bavíme o jednej jazde pre jedného človeka a pár minút zábavy. Vo Family parku máte všetky atrakcie v cene lístka a je úplne jedno, koľko jázd na danej atrakcii absolvujete.

Aby ste ich absolvovali čo najviac, vyberte sa do Sankt Margarethen v Burgenlande vzdialenom od Bratislavy hodinu cesty na celý deň. Určite sa vám to oplatí.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: