Indulona. Pre vaše dieťa to najlepšie.

Redakcia | 6. december 2017
Indulona. Pre vaše dieťa to najlepšie.

Indulona Original nedávno obstála v prísnych testoch a získala tak certifikát na použitie na detskú pokožku. Patrí medzi 2 % najkvalitnejších krémov na svete.

Indulona Original sa odporúča v dermatológii už desaťročia. Nie je tajomstvom, že sa v mnohých nemocniciach v SR a ČR aplikuje krém na kožu novorodencov už tesne po narodení, aby sa predišlo strate vlhkosti v pokožke.

V júni 2017 oslovila Indulona vyše 100 slovenských a českých dermatológov. Z nich až 95 % opýtaných uviedlo, že odporúča Indulonu Original vo svojej praxi a to až dvom tretinám svojich pacientov. Výrobcovia preto nechali svoju vlajkovú loď otestovať a získať certifikát ako bezpečnej kozmetiky pre deti.

Výroba Indulony podlieha pravidelnej a dôkladnej kontrole, hodnoteniu a testovaniu. Testovanie radu Indulona Original vykonala renomovaná medzinárodná spoločnosť EUROFINS BEL/ NOVAMANN.

Certifikácia spočíva v testovaní množstva parametrov. Výsledkom je 8 – stranová Správa o bezpečnosti kozmetického prípravku k obom testovaným produktom. Krém aj telové mlieko vyhoveli ako kozmetika aj pre deti po všetkých stránkach.

Inštitúcia dokonca zaradila krém Indulona Original medzi 2 % najkvalitnejších krémov na trhu, ktoré boli v laboratóriách testované.

Indulona patrí medzi kultové značky a jej príbeh trvá takmer 70 rokov. Najobľúbenejšie rady produktov sú tentokrát po prvý raz v ponuke aj ako darčekové sety, resp. vianočné balenia.

Indulona Original bude v ponuke v balení po dvoch produktoch, ktorého súčasťou bude 85 ml verzia vlajkovej lode značky a telové mlieko. V balení po troch produktoch bude k dispozícii Indulona Original a Indulona Nechtíková. Sety obsahujú krém na ruky, telové mlieko a univerzálny krém v cestovnom balení.    

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: