Eko utierky pre deti: Šetria prírodu aj peňaženku

Little Ones | 18. september 2020
Eko utierky
foto: Little Ones

Vaše deti si zaslúžia top starostlivosť bez škodlivých látok a podráždenej pokožky.

Ekologické utierky pre deti majú množstvo výhod

Veď posúďte sami...

Spokojné bábätko je alfou omegou každej mamičky. Také prekvapenie v plienke je pre nich nepríjemné a úsmev na ich malej tváričke budete hľadať len ťažko. Bežne by ste siahli po vlhčených obrúskoch. Ste si však isté, že je to pre nich to najlepšie ošetrenie?

Väčšina pediatrov sa zhodne na tom, že malé deti stačí umývať čistou vodou a handričkou. Vlhčené obrúsky sú totiž napustené mixom chemických látok, ktoré ich jemnú pokožku síce umyjú, ale zároveň aj podráždia. A sčervenanie je na svete. To, že na skládkach sa rozkladajú desiatky až stovky rokov (sú vyrobené z plastu), je len taký nemilý bonus k tomu.

Vhodnou alternatívou sú látkové utierky Cheeky Wipes. Sú vyrobené z prírodných materiálov a použiteľné stále dokola, keďže ich stačí len oprať. Týmto však zoznam ich výhod nekončí, ani zďaleka. 

Cheeky Wipes:

  • Sú vysoko absorpčné
  • Šetria životné prostredie
  • ... aj vaše peniaze
  • Stačí vám len čistá voda a pár kvapiek esenciálneho oleja
  • Majú všestranné využitie aj pre dospelých pri utieraní citlivej pleti či neskôr v domácnosti. Poslúžia vám teda niekoľko rokov.

Veľmi praktická a u mamičiek obľúbená je aj All in one sada. Obsahuje 25 kusov látkových utierok, box na čisté utierky, box na použité utierky, 2 príručné vrecká a 2 esenciálne oleje. 

Doprajte deťom zdravú pokožku a sebe komfort, ktorý si zaslúžite.

Eko utierky

O nás:

E-shop Little Ones vám ponúka zdravšiu a ekologickejšiu alternatívu voči jednorazovým produktom osobnej starostlivosti. Či už ide o prebaľovanie detí alebo intímnu hygienu žien, Little Ones berie ohľad na prírodu a vašu peňaženku. Nahliadnite do e-shopu a vyberte si z ponuky užitočných produktov, ktoré viete mať vždy po ruke.

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: