Hŕstková kaša

dianaklam | 12. august 2016
Hŕstková kaša

Jednoduchý recept vhodný od 10. mesiaca

Suroviny

3 PL najemno nakrájanej mrkvy
1 PL najemno nakrájaného petržlenu
3-4 ks ružičkového kelu
1 zemiak
1 ružička karfiolu
1 ružička brokolice
kúsok póru
petržlenová vňať
niekoľko kvapiek olivového oleja
1 uvarený žĺtok
1 PL ryžovej múky na zahustenie

Postup

V hrnci zahrejte niekoľko kvapiek olivového oleja, pridajte nakrájaný pór a ryžovú múku na zahustenie. Prilejte dojčenskú vodu a všetku nadrobno nakrájanú zeleninu. Prikryté varte približne 20 minút. Po uvarení rozmixujte a pridajte uvarený žĺtok a nadrobno nasekaný petržlen.

Fotogaléria