Značka Motherlove v službách dojčiacich a budúcich mamičiek

PR článok | 15. jún 2009

Autorkou produktov Motherlove Herbal Company je Kathryn Higgins, žena, matka štyroch dcér a národne uznávaná bylinkárka.

Autorkou produktov Motherlove Herbal Company je Kathryn Higgins, žena, matka štyroch dcér a národne uznávaná bylinkárka. Prednáša pre rôzne inštitúcie, medzi inými aj pre Colorado State University . Zúčastňuje sa na seminároch, konferenciách s tematikou kojenie a pôrodná problematika. Jej učenie sa zameriava na schopnosť jedinca poznať a vedieť využívať rastliny, ktoré nás obklopujú.

V čase, keď bola tehotná s jej prvým dieťaťom, zozbierala liečivé rastliny v okolí domova v Rocky Mountain na prípravu čajov, olejov, kúpeľov a extraktov, aby podporila svoj zdravotný stav počas ťarchavosti. V tomto období vznikli základy, teraz už 19. rok úspešnej firmy, ktorej výrobky uľahčujú a spríjemňujú ženám ťažké obdobie tehotenstva, pôrodu a dojčenia. Výrobky sú zhotovené z liečivých rastlín a najkvalitnejších olejov vyprodukovaných v bio hospodárstve a neobsahujú chemické aromatické a konzervačné látky a umelé prísady. Sú nápomocné ženám od počiatku tehotenstva.

Olej na rastúce bruško a Balzam na rastúce bruško pomôže zabrániť tvorbe strií, Balzam na zlatú žilu sťahuje hemoroidy, uľavuje od pocitu svrbenia a pálenia. Nechoďte do pôrodnice bez toho, aby ste nemali vo výbave Regeneračnú emulziu na hrádzu! Upokojí doráňané okolie, zmieňuje opuchy, hojí ranky.

Podpora tvorby materského mliečka

Nie každá mamička má to šťastie, že má dostatok materského mlieka. V dnešnej prechemizovanej dobe nie je veľa možností ako si s týmto problémom poradiť. V ponuke firmy je jedinečný produkt, patentom chránená kompozícia najznámejších liečivých bylín podporujúcich tvorbu materského mlieka obsiahnutá v kapsulách. V predaji je pod obchodným názvom More Milk Plus. Kapsuly sú 100% rastlinného pôvodu. S užívaním je možné začať ihneď po pôrode alebo aj neskôr, kedykoľvek podľa potreby. Jednoducho sa užívajú: 1 kapsula obsahuje 1 ml koncentrátu. S malým množstvom vody je možné ju kdekoľvek užiť. Účinok je rýchlo badateľný, k navýšeniu objemu mlieka môže dôjsť v priebehu 24-48 hodín! Denná dávka je 4 – 6 kapsúl.

Bolestivé, citlivé, doráňané bradavky chráni Balzam na bradavky, ktorý netreba pred dojčením zmývať a neobsahuje lanolín!
Viac o produktoch firmy Motherlove ako aj e-shop nájdete na www.motherlove.eu

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: