Vyžrebovanie veľkej júnovej súťaže!

Twiggy | 3. júl 2013

Kto vyhral v našej veľkej júnovej súťaži? Prečítajte si mená šťastných výhercov!

Milí priatelia,

radosť sledovať vaše nadšenie pre súťaže, ktoré vyhlasujeme! V našej veľkej júnovej súťaži sme sa zabavili i my - a podľa vašich reakcií aj vy. Zahrali ste sa na detektívov a podľa 10 indícií ste mali vyskladať text. Aký? Ak vám pri vašom pátraní vyšiel tento, blahoželáme, úspešne ste rozlúštenie zadaných indícií zvládli:

V ríši snov je mi fajn! Ale čo po zobudení? Život nie je rozprávka! Ako zvládnuť stres a starosti? Nebojte sa, dá sa to! Mám tajnú zbraň. Veriť si! A k tomu si povedať: Som dokonalá. Leto plné zážitkov želá

redakcia Mama a ja.

Prišlo množstvo mailov, niekedy sme trošku nevedeli, ako ste získali text, ktorý vám vznikol, každopádne drvivá väčšina odpovedí bola správna. Zo všetkých vás sme vyžrebovali troch, ktorí od nás získajú sľúbené darčeky. A teda....

 1. miesto - bezdrôtovú žehličku TEFAL získava:

 

Marianna Lengyelová, Považská Bystrica

 

2. miesto - opaľovacie krémy pre celú rodinu získava:


 Marcela Poláčková, Pezinok

 

 


3. miesto - CD pre deti - Spievanky a riekanky spod Zlatej brány získava:


Michal Jurečko, Bardejov

 

 

Srdečne ďakujeme všetkým, ktorí súťaž sledovali a zapojili sa, výhercom blahoželáme a všetkým vám želáme krásne leto, a dovidenia pri ďalšej súťaži niekedy v budúcnosti!

redakcia

PS: ...aj keď ste indície nerozlúštili vždy správne, aspoň ste nám vyčarili úsmev na tvári, veď posúďte sami, napríklad:

Nezavadzať, upratujem! Je mi fajn! Ale čo po zobudení? Život nie je rozprávka. Ako zvládnuť stres a starosti? Nebojte sa, dá sa to! Mám tajnú zbraň. Veriť si! A k tomu si povedať som dokonalá. Ako na výber. Mama a ja.

;-)


 

 

 

 

 

 

 

 


 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: