Fotografia má veľa podôb – vyskúšajte niečo netradičné

PR článok | 16. jún 2009

Máme pre vás hneď niekoľko tipov, ktoré z vašich fotiek spravia niečo výnimočné.

Chcete sa pochváliť krásnymi fotografiami vašich ratolestí, z krstín, z oslavy narodenín, či dovolenky? V dnešnej dobe digitálnej fotografie existuje veľa možností, ako si jednoducho a atraktívne uchovať spomienky na výnimočné chvíle. Máme pre vás hneď niekoľko tipov, ktoré z vašich fotiek spravia niečo výnimočné.

Nenechávajte vaše jedinečné obrázky zabudnuté v počítači a ukáže ich všetkým: rodine, priateľom, známym. Posedenie pri káve a prezeraní fotoalbumu je určite príjemnejšie, ako neosobná prezentácia na obrazovke počítača. Klasickou alternatívou uchovania fotografií je teda štandardný fotoalbum. Nie vždy však v obchode dostaneme to, čo sa nám páči a po čom túžime. Pre tých, ktorí chcú niečo viac, je tu možnosť vytvoriť si originálnu FOTOKNIHU s vlastným dizajnom, ktorá je modernou alternatívou osobných a rodinných fotoalbumov. Nepotrebujete na to žiadne špeciálne foto-štúdio, návrh fotoknihy si pripravíte jednoducho v pohodlí svojho domova. A nie je to vôbec také zložité, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Stačí mať počítač, trochu času a pár kreatívnych nápadov a ostatné už za vás urobí inteligentný softvér.

Ako na to? Pomocou jednoduchého softvéru na tvorbu fotoknihy si pripravíte vlastný grafický návrh z fotografií podľa vášho výberu. Softvér je dostupný k stiahnutiu zdarma na internetovej stránke http://www.fotolab.sk/fotoprodukty/cewe-fotokniha, kde získate aj všetky informácie o fotoknihe. Je len na vás, aký formát a počet strán si zvolíte. Na výber máte niekoľko typov atraktívnej väzby, s ktorými získa vaša fotokniha naozaj hodnotný a originálny knižný vzhľad. Množstvo kreatívnych nápadov na usporiadanie fotografií, veľa atraktívnych pozadí a možnosť vkladania vlastných textov robí z fotoknihy ten najlepší nápad na skvelý rodinný fotoalbum. Prezentácia vašich fotografií bude skutočne originálna a jedinečná. Horúcou novinkou je fotokniha na pravý fotopapier, ktorá v sebe spája čaro fotografie a knihy. Ďalšou veľkou výhodou fotoknihy je, že jej cena nezávisí od počtu fotografií v nej, ale od počtu strán. Táto flexibilita ponúka nekonečne veľa možností na prezentáciu vašich najkrajších fotografií. Rovnako jednoduché je i objednanie fotoknihy. Odoslaním online cez internet alebo napálením na CD a spracovaním prostredníctvom vybranej fotozberne. Už o niekoľko dní sa tak môžete tešiť z vašej jedinečnej fotoknihy.

Ďalšou možnosťou, ako netradične uchovať vaše fotky, je spraviť z nich originálny a osobný darček. Často sme bezradní pri výbere vhodného darčeka pre našich blízkych a rozmýšľame, čím výnimočným by sme ich obdarovali, keď oni už vlastne všetko majú. Dilema, ktorú riešia mnohí z nás. Nie je nič ľahšie, ako z vašej fotky spraviť ten správny darček. Obraz na plátno, tričko, hrnček, vankúš, či kalendár s vašimi fotkami vašich najbližších určite potešia. Viac inšpirácií na skvelé darčeky s fotkami nájdete na http://www.fotolab.sk/fotoprodukty/cewe-fotokniha.

Fotografia je čarovné médium. Dokáže zachytiť okamihy, ktoré sa vďaka nej stávajú večnými. Vďaka fotografiám v albume, či fotoknihe si ich môžeme znova a znova pripomínať a opäť zažívať už prežité okamihy.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: