Hľadáme MAMY podnikateľky

Redakcia | 29. máj 2020
Hľadáme MAMY podnikateľky

Potrebujeme vzory a potrebujeme mamy, ktoré budú pre nás všetky veľkou motiváciou.

Projekt MAMA ROKA 2020 je našou srdcovkou

Vieme, že tento rok je ťažký pre nás všetkých. Dotkol sa našich osobných aj pracovných životov. Preto hľadáme MAMY, ktoré by mohli byť vzorom, motiváciou pre ostatných.  

Hľadáme ženu, ktorej príbeh je spojený s úspechom v profesii. Skĺbiť rolu mamy s podnikaním je úloha plná výziev a my vás za to chceme odmeniť.

Pre víťazku kategórie MAMA podnikateľka máme okrem iných aj darček v podobe mediálneho priestoru v časopise Mama a ja a FIT štýl k propagácii svojej značky a podnikania v hodnote 3000€

AMBASÁDORKOU kategórie MAMA PODNIKATEĽKA je Lucia Hablovičová

 - mama Thea, študentka VŠ Sv. Alžbety, zakladateľka OZ Svetluška a majiteľka súkromnej anglickej škôlky Happyland

"Po rokoch v showbiznise som si splnila sen a vrátila sa k tomu čo som vždy túžila robiť a aj som to študovala, začala som pracovať s deťmi vo vlastnej škôlke Happyland. Po 8 rokoch si prítomnosť takmer 40 detí užívam aj s mojim vlastným, 7 ročným synčekom Theom. Skĺbiť úlohu mamy, podnikateľky a zároveň študentky je neskutočne náročné, preto obdivujem všetky mamy, ktoré si dokážu aj popri starostlivosti o rodinu nájsť čas aj na splnenie vlastných snov."

Sme ešte len na začiatku v hľadaní. Prispejte svojou nomináciou, či vlastným príbehom. Vytvoríme tak mozaiku výnimočných mám (i ockov), ktoré si zaslúžia našu pozornosť.

Tie NAJ mamy sa môžu tešiť z krásnych darčekov od našich partnerov. 

Viac informácií, registráciu a všetky podmienky súťaže nájdete na:
www.mamaroka.sk