Nosový sprej Healsea® testovaný v 300 rodinách

Redakcia | 4. september 2023
Nosový sprej Healsea® testovaný v 300 rodinách

Pomohol zbaviť sa nádchy a nepríjemných soplíkov?

Nikdy nekončiace soplíky a upchatý nos znepríjemňujú život nielen samotným deťom, ale aj ich rodičom. Domácu liečbu sprevádzajú nepokojné noci a posmrkávanie počas dňa. Spolu s firmou GENERICA sme pre vás pripravili TEST nosového spreja Healsea® BABYKIDS. Boli s jeho účinkami rodičia spokojní? Pomohol dieťaťu s ťažkosťami spojenými s nádchou? 

TEST nosového spreja Healsea® BABYKIDS

Vybrané členky KLUBU MAMA a ja testovali nosový sprej určený pre deti s nádchou vo veku 2 až 12 rokov. Vybrali sme viac ako 300 prihlásených detí s nádchou, aby vyskúšali účinky nového nosového spreja určeného pred deti.  

Zozbierali sme údaje a vyhodnotili ich postrehy – aký je Nosový sprej Healsea® BABYKIDS?

Vekovo najpočetnejšiu skupinu tvorili deti od dvoch do štyroch rokov (takmer 26 % trojročných detí, viac ako 20 % štvorročných a dvojročných detí bolo 19 %). V ďalších percentách boli vekovo zastúpené deti od päť do dvanásť rokov. 

S nosovým sprejom Healsea® BABYKIDS bez upchatého nosa 

Na otázku, ako dlho trvala liečba s nosovým sprejom Healsea® BABYKIDS odpovedalo takmer 60 % mamičiek, že menej ako 7 dní. 20 % mamičiek liečilo svoje deti 7 dní a maximálne liečba trvala 10 dní (len v 7 % komplikovanejších prípadov). 

Na konci liečby zostalo úplne bez výtoku z nosa 99 % liečených detí. 

Nosový sprej  Healsea® BABYKIDS zmiernil upchatý nos u 99 % liečených detí, ktoré mali upchatý nos. Rovnako sa účinné látky v nosovom spreji postarali o zmiernenie až úplné zaniknutie kýchania, a to u 97 % detí, ktoré mali aj tento príznak. U 99 % liečených detí sa zlepšilo dýchanie na konci liečby.

Pri krátkodobej nádche zaznamenal nosový sprej Healsea® BABYKIDS okamžitý účinok. Zmiernenie opuchu v nose pomohlo k lepšiemu spánku detí a pokojnejšiemu dýchaniu. 

Mamičky ocenili jednoduchú aplikáciu a prírodné zloženie nosového spreja a uprednostnia ho aj pri ďalších problémoch s nádchou u svojho dieťaťa.

Nosový sprej Healsea® BABYKIDS

Nos musí byť čistý

Upchatý nos dokáže deti poriadne potrápiť. Tie najmenšie ešte nedokážu dôkladne smrkať a zbaviť sa nadbytočného hlienu. Hlien je ideálne prostredie na množenie baktérií, preto sa od "obyčajnej" nádchy možno prepracovať k ťažšej infekcii. Je dôležité hlien z nosa pravidelne odstraňovať. Na to slúžia rôzne pomôcky a prípravky, medzi ktorými nájdete ten najvhodnejší pre každý vek. Vyskúšajte aj vy nosový sprej Healsea® BABYKIDS.  

Nosový sprej Healsea® BABYKIDS

Prírodný nosový sprej Healsea® BABYKIDS vhodný od 2 rokov.  Obsahuje unikátne morské postbiotikum Symbiofilm® a izotonický soľný roztok. Je ideálnym riešením pre deti s prechladnutím alebo nádchou, čistí a zvlhčuje nosovú dutinu a odstraňuje infekčné látky a alergény.  Je 100% prírodný, bez konzervantov a aditív.

Healsea® BABYKIDS sa podáva deťom za pomoci dospelej osoby. Jeden alebo dva vstreky dvakrát denne do každej nosovej dierky po dobu 10 dní alebo podľa odporúčania lekára alebo lekárnika.

Nosový sprej Healsea® BABYKIDS je zdravotnícka pomôcka. Starostlivo si prečítajte návod a informácie k bezpečnému používaniu výrobku.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: