Od narodenia po prvý rok

redakcia Mama a ja | 6. jún 2012

Publikácia nielen pre novopečené mamičky a oteckov, od redakcie Mama a ja.

Nielen pre novopečené mamičky a oteckov sme pripravili knihu plnú dobrých rád v starostlivosti o bábätko s názvom Od narodenia po prvý rok.

Rodičia prostredníctvom publikácie získajú základné odpovede na najčastejšie otázky a problémy, s ktorými sa môžu počas prvých mesiacov svojho dieťatka stretnúť. Napríklad, čo sa deje na pôrodnej sále, počas šestonedelia, čo všetko je nutné vybaviť na úradoch a na čo má mamička nárok, dojčenie v kocke, zavádzanie prvých príkrmov s praktickými receptami, tipy v starostlivosti o bábätko (kúpanie, starostlivosť o pupček, nechtíky, ošetrenie pokožky...), koľko by malo dieťatko spať, prečo deti plačú i to, ako riešiť najčastejšie zdravotné problémy našich najmenších (bolesti bruška, hnačku, horúčku, nádchu, prerezávanie zúbkov či plienkovú dermatitídu, teda známy „zaparený zadoček“).

Publikáciu spolu s odborníkmi z oblasti pediatrie, výživy či psychológie zostavila redakcia časopisu MAMA a ja. Ako darček ju dostanú mamičky v rámci projektu BABY BAG vo vybraných pôrodniciach.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: