Zohrievanie jedla
, Autor: Registrovaný používateľ
Dobrý deň,
dcérke pripravujem na obed mäsovo-zeleninový príkrm tak, že základ je uvarený zamiak, mrkva, mäso a do toho pridávam polovicu kupovanej výživy od Hami - brokolica alebo karfiol. Druhú polovicu dám v poháriku do chladničky. Na druhý deň ju takým istým spôsobom spotrebujem. Na etikete je napísané, že treba tú výživu zohrievať vo vodnom kúpeli. Presne tak to zohrievam, len neviem, či to robím správne, keďže už na druhý deň tam môžu byť baktérie, keďže sa to len zohreje a neprejde to varom. Môže mať z toho dcérka nejaké zdravotné ťažkosti? Ako mám zeleninovú výživu správne zohrievať? A ako je to s jedlom, ktoré uvarím na dva dni? Musí pri zohrievaní prejsť varom? Môžem na prípravu stravy používať mrazenú zeleninu z obchodu?
Ďakujem za odpoveď.