Poradňa dojčenia a výživy

Poradňa dojčenia a výživy
6,502 otázok

Na všetky vaše otázky týkajúce sa dojčenia a výživy detí odpovedá pediatrička MUDr. Marta Špániková.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • kolika ano ci nie??

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den pani doktorka..chcem sa opytat,,moj syncek ma skoro mesiac,,a po 2 tyzdnoch som zbadala pri kojeni ,,ze je nepokojny,,zacne sa vrtiet,,je cerveny,stlaca pasticky na rucickach,a robi to aj ked spinka alebo ked sa ma zobudit..kaka aj 2 krat za den,,vyzera to tak,ze ho asi boli brusko,alebo sa nedokaze vykakat,,tak tlaci..ale nejak moc neplace,,malo kedy a ked ano tak trosku..davam si pozor co zjem,,neviem ci mozem mliecne vyrobky,,jedavam biele jogurty s probiotickou kulturou a susene slivky lebo mam problem ist na wc...prve dva tyzdne nic nemal..ma koliky??mam mu pomoct s rurkou ,,aj ked kaka??a stolicu ma peknu zltkavu,aj ked dnes bola redsia,,je to dobre??

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Je to urcte dobra stolica, rektalnu rurku nepouzivajte, o to neskor sa nauci bez problemovo kakat. Na zaciatku jednoducho nevedia zacat kakanie, preto sa pucia. Koliky to pravdepodobne nie su.
    Na slivky pozor, jogurty aj mliecne vyrobky mozete, stolicu si upravite dostatkom tekutin a vylucenim potravin, ktore zapekaju. Sledujte ako sa chova po slivkach, ci ho neboli brusko, ak nie, nemusite sa obmedzovat.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: