Diskusie

Vytvoriť diskusiu

Rodinné recepty

anonym, 30.03.2012 13:48

Vyprazany syr

Ako robite vyprazany syr, aby Vam nevytiekol pri vyprazani? skusala som 2x obalit, ale vadi mi ta hruba korka, co je na nom pri takomto postupe. skusala som vyprazit aj Michalovsku tehlu, ta sice nevytecie, ale sa ani netaha, takze to nie je ono... a vyprazany syr straaasne lubime, ako na to, aby nevytiekol?

  • anonym
    30.03.2012, 15:31

    mne sa zdá, že to ide presne syrom, nie tým ako ho vyprážaš..
    moj oco hovorí, že on kupuje na vyprážanie kravičku, a že vôbec nevyteká, tak vyskušaj
    neviem ako to robíš ty, ale ja tak že obaliím v trojobale. a potom ešte raz do vajíčka..

    ja som dáávno nerobila vyprážaný syr, lebo deti to velmi nemusia, ale teraz v tescu kupujeme eidam tehlu a  tá je vyborná, tak vyskušaj tento syr kupiť.

  • anonym
    30.03.2012, 16:39

    Je pravda,že kravička nevyteká. U nás je tiež veľmi v obľube aj dnes k obedu :D  ale neťahá sa... Obaľujem v trojobale a potom znova vajíčko+strúhanka. Ja som skúsila tiež kadečo, ale kravička je fajn!

  • NICOLKA
    30.03.2012, 16:51

    AHOJ.AJ JA SOM MALA VZDY TEN ISTY PROBLEM ZE STALE VYTEKA.POTOM SOM DOSTALA TAKU RADU ABY SOM SYR NASTRUHALA.K 20DKG SYRU PRIDAT 2CELE VAJICKA ROZMIESAT A OBALIT V STRUHANKE.VYFORMOVAT MALE HRUBSIE PLACKY A NA HORUCOM OLEJI UPIECT.PEKNE TO NAFUKNE NIE JE TO ANI MASTNE A TAKISTO DOBRE CHUTI AKO V TROJOBALE.JA ROBIM Z EIDAMU A NETREBA ANI SOL DO TOHO. ;-)

  • anonym
    30.03.2012, 19:07

    Ja si syr raz za cas obalim normalne v trojobale a dam do mraznicky, pozor, kym uplne zamrzne, nesmies ho dat do sacku, idealne je mrazit ho poukladany vedla seba napr. na dosticke na krajanie (samozrejme, nie kazdy disponuje mraznickou dostatocne velkou na taketo "vymysly" :s ). ked zamrzne, dam si ho na seba do nejakej umelohmotnej dozy a potom, ked mame chut, len vyberam potrebny pocet kusov a hned vyprazam (nesmie sa roztopit). takto mi nevytecie a dokonca mi to urychli obed, kedze je uz obaleny. ak ho chces obalovat cerstvo v ten den, odporucam dat pred vyprazanim do mraznicky minimalne na 4 hodiny.

  • anonym
    30.03.2012, 21:58

    Suhlasim, aj ja to tak robim ((-:


  • anonym
    30.03.2012, 21:58

    Suhlasim, aj ja to tak robim ((-:


  • majka.vcielka
    24.05.2013, 14:09

    skusali ste syr zapekat v trube?

  • angelina
    03.02.2016, 09:25

    mne tiez vzdy vytecie syr, uz ma to ani nebavi robit..

  • EvickaO11
    24.02.2016, 13:46

    Tiez ho davam jemne zamrazit :) potom mi nevyteka :) vyskusaj :)

  • KatkaG
    19.05.2016, 14:42

    Ja sa snažím vyprážať jedine na repkovom oleji, ktorý je na tepelnú úpravu najvhodnejší. Vďaka vysokému bodu zadymenia (až 242 stupňov Celzia) vydrží dlhšie a neznehodnotí sa. Okrem toho má vysoký obsah dôležitých esenciálnych Omega-3 mastných kyselín a neutrálnu chuť i vôňu, takže nezanecháva výrazné stopy. Pre viac informácií odporúčať navštíviť stránku www.zamilujsadorepkovehooleja.eu 

  • dominika
    13.12.2016, 08:58

    Ja som tiež dlho rozmýšľala ako najlepšie pripraviť syr. Každý chcel inak a nakoniec som sa rozhodla, že grolovaný zjedia všetci tak už žiadny iný ani nerobíme. Je to rýchlo, málo roboty a všetci sú spokojný. 

  • simculina
    15.12.2016, 12:47

    Všetci spokojní? tak to potom máš celkom nenáročnú rodinu :)

  • skorulka
    16.12.2016, 14:17

    Kazdemu co vyhovuje predsa.

  • Lenka28
    04.05.2017, 15:42

    ved grilovany je super!

  • vierka
    31.05.2017, 11:46

    Grilovaný je super, avšak sú ľudia, čo ani to nejako nemusia.

+ -
Príspevkov: 18