Ja mám Bravo, nie sú tam žiadne stupne. Viem, že v návode bolo, že tam treba dávať aj sušené mlieko, ale nám sa to zdalo také umelé. Osvedčil sa nám tento recept: liter mlieka mierne ohrejeme, vmiešame doň biely jogurt, najlepšie smotanový a jeden vanilkový cukor. Nalejem do fľaštičiek, po 6 hodinách jogurtovač vypnem. Kým je to teplé, tak je to riedke, ale keď to vychladne, tak to zhustne. No a priamo pred jedením tam pridávam ovocie alebo lekvár, alebo musli, no proste na čo máme práve chuť. Mali sme obdobie, že sme jedli tieto robené jogurty každý deň, potom sme sa prejedli a znova sme začali kupovať, teraz to robím tak na striedačku. Zdá sa mi, že kvalita jogurtu závisí od použitého mlieka a jogurtu. Ja dávam polotučné z Kauflandu ( z plnotučného by to bolo určite ešte lepšie, ale tie moje kilečká:- ) a jogurt smotanový biely Sabi, má v sebe aj probiotické kultúry, tak dúfam, že niečo z nich je aj v tých mojích jogurtoch. Kultúry som nekupovala, ale zaujala ma stránka, ktorú ste uviedli. Možno skúsim. Keď máte ešte niekto iný recept, tak hoďte sem. Veď tie domáce sú určite lepšie ako tie umelé z obchodu. I keď niekedy mám chuť práve na také. Ale treba to striedať. Robený jogurt mi vydrží v chladničke aj 3 dni, niekedy aj 4, ale väčšinou sa nestihne pokaziť, lebo ho zjeme skôr. Pri jogurtovači mám 7 fľaštičiek, zdá sa mi, že sestra má 6, ale sú väčšie ( ako od výživy ).