Odkaz pre mužov: Šťastná žena vás urobí silnejšími

Marika Koscelníková/cafemom | 28. november 2018
Odkaz pre mužov: Šťastná žena vás urobí silnejšími

Moja žena je pevná ako skala. Mám v nej oporu a nech sa deje čokoľvek, stojí za mnou. Lebo ja stojím za ňou.

Ženy to nemajú ľahké

Nech mi všetci muži odpustia, ale myslím si, že to majú ťažšie, ako my.

Ich spôsob života, 

ich prežívanie, 

ich nesebeckosť.

Zaslúžia si našu pozornosť, komplimenty, úctu. Zaslúžia si naše pevné objatie, keď sú zúfalé, smutné, alebo nespokojné. Nie je našou slabosťou vyzdvihovať ich. 

Ak žijete v partnerskom vzťahu, ten druhý to od vás potrebuje počuť, že si ho vážite a že je pre vás ten najlepší. Aj keď jej sto krát za deň niekto povie, že je dobrá, krásna, šikovná, ale nebude to počuť od vás, bude sa cítiť bezcenná. Ste jej/mu najbližšie.

Šťastná žena nehľadá pozornosť inde, ak ju má doma 

Dovoľte mi ešte jednu poznámku. Pozerám sa na siete svojich priateľov a viem, že čím viac sa žena snaží ukázať sa v najlepšom svetle, na najlepšej fotografii, výlete, postovaním super nového kabáta a dokonalého života, tým viac sú tieto ženy nešťastné doma. Žena, ktorá má doma lajk od svojho muža nezháňa stovky ďalších od iných ľudí. Nepotrebuje ich.

Žena, ktorá je doma milovaná a obdivovaná, nemusí hľadať pozornosť na internete. Pretože s tebou, so svojim mužom, má doma všetko, čo potrebuje. 

Dajte jej vedieť, že ste za ňou a ona vás bude milovať navždy. Jej láskou budete silnejší. Obaja budete pevní ako skala. 

Zdroj: cafemom.com by Brad Kearns

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: