Na Kaufland sa môžete vždy spoľahnúť!

Redakcia | 18. september 2020
Kaufland Mama roka

Sieť predajní Kaufland – Generálny partner projektu MAMA ROKA 2020 - vám určite nemusíme bližšie predstavovať.

Vďaka svojmu širokému sortimentu je totiž ideálnou voľbou pre každodenné nákupy všetkých zodpovedných rodičov, či už pre svoje ratolesti práve potrebujú kvalitné potraviny, alebo oblečenie. 

Zoznámte sa s „privátkami“

Ak práve zháňate detskú výbavičku či štýlové kúsky oblečenia pre najmenších členov rodiny, v Kauflande ste na správnej adrese. Privátna značka oblečenia pre najmenších Kuniboo® vášho drobca poteší nielen veselými motívmi, ale predovšetkým kvalitou. Citlivú detskú pokožku totiž spoľahlivo zabalí do tej najjemnejšej biobavlny, označenej certifikátom GOTS, ktorý je synonymom pre ekologickú a spoločensky zodpovednú textilnú výrobu. 

Ak už kupujete prvú výbavičku pre vášho drobca, vyberte mu hneď aj najlepšieho kamaráta medzi drevenými hračkami značky Kidland®. Drevo, z ktorého sú vyrobené, pochádza zo zodpovedného lesného hospodárstva s certifikátom FSC. Mimochodom, vedeli ste, že tento certifikát nesú aj všetky obaly produktov vlastných nepotravinových značiek Kauflandu?

Pokiaľ máte doma malých školákov, ktorých čakajú prvé výzvy v laviciach či na ihriskách, siahnite po kolekcii Hip & Hopps®. Pre rodičov je zaujímavá nielen moderným dizajnom, ale aj vysokou odolnosťou za výhodné ceny. A to sú azda najdôležitejšie faktory pri výbere oblečenia pre deti od 6 do 10 rokov, čo poviete? Ak máte radi oblečenie z kvalitnej biobavlny, v Kauflande si ju môžete dopriať aj vy, a to z ponuky dámskej značky Oyanda® či pánskej značky Townland®.

Zameraný na kvalitu a zdravé stravovacie návyky

Kauflandu záleží tom, aby jeho zákazníci pod jednou strechou našli všetko, čo potrebujú. Sortiment preto neustále rozširuje a reaguje na aktuálne trendy či dopyt. Platí to aj pre produkty ekologického poľnohospodárstva v biokvalite, ktoré v Kauflande nájdete aj pod privátnou značkou K-Bio. Kto povedal, že bioprodukty musia byť drahé? Sortiment K-Bio je nielen pestrý, ale aj cenovo výhodný.

Všetky produkty tejto značky sú vyrábané podľa predpísaných európskych smerníc pre biopotraviny. Znamená to, že neobsahujú napríklad farbivá, chuťové zvýrazňovače ani umelé arómy. 

Kaufland prináša riešenie aj pre rodiny, ktoré nie práve najlepšie znášajú laktózu či glutén. Pod privátnou značkou K-free tu nájdu naozaj širokú škálu produktov bez gluténu a laktózy – od lahodných jogurtov, cez plnotučné mlieko bez laktózy, až po bohatú ponuku bezgluténového pečiva.

Niečo pre čerstvé hlavičky

Aj keď sa to deťom niekedy ťažko vysvetľuje, Kaufland vie, že pravidelný prísun vitamínov v podobe ovocia a zeleniny je pre ich zdravý vývoj dôležitý. Na podporu pozitívneho vzťahu detí k zdravému stravovaniu preto vlani prišiel s projektom Čerstvé hlavičky. V rámci neho spoločnosť spolupracuje so základnými školami na celom Slovensku.

Zapojené školy mali možnosť vyhrať nádielku čerstvého ovocia a zeleniny pre každého žiaka, a to počas celého školského roka. Okrem ovocia a zeleniny priniesli Čerstvé hlavičky do škôl aj edukatívne brožúry plné krížoviek, hádaniek či zaujímavostí. Školáci sa z nich hravou formou dozvedeli zaujímavé fakty o ovocí a zelenine. 

Kaufland je tu, aby prinášal kvalitný a široký sortiment pre každého

Okrem toho sa ako dobrý partner všade tam, kde pôsobí, snaží svoju komunitu priaznivo ovplyvňovať či jej pomáhať. Pod mottom „Rozhodujú činy“ podporuje rôzne spoločensky zodpovedné projekty vrátane tých pre deti a rodičov. 

Súťaž MAMA ROKA 2020 je venovaná nielen všetkým starostlivým mamám, ale aj otcom, ktorí sú v niečom výnimoční a svoje povinnosti zvládajú najlepšie, ako vedia. Nie je to ľahká úloha, veď výzvy prichádzajú každý deň.

Spoločnosť Kaufland si preto nesmierne váži všetkých svojich zákazníkov, mamy aj otcov, ktorí tu nakupujú. A je tu pre nich každý deň v týždni, aby im pomohol zabezpečiť tú najlepšiu kvalitu pre ich blízkych.