Filmový muzikál SPIEVANKOVO a kráľovná Harmónia má vonku prvý trailer!

Redakcia | 29. september 2017
Filmový muzikál SPIEVANKOVO a kráľovná Harmónia  má vonku prvý trailer!

V ukážke uvidíte známe tváre Spievankova, ale aj viaceré slovenské hviezdy

Po tohtoročných rekordných úspechoch domácich filmov prichádza na scénu ďalší, tentokrát určený pre celú rodinu!

Nový slovenský rodinný muzikál, ktorý vznikol v koprodukcii s RTVS, je filmovou verziou dnes už legendárneho projektu Spievankovo a volá sa SPIEVANKOVO a kráľovná Harmónia.

Po nedávnom predstavení plagátu a hereckého obsadenia, tvorcovia včera vypustili von prvú ukážku, ktorá odhaľuje, o čom nový film bude.



V rozprávkovej krajine SPIEVANKOVO vládne dobrosrdečná kráľovná Harmónia. Jej úlohou je zaistiť, aby sa z krajiny nikdy nevytratila hudba, spev a dobrá nálada.

Avšak obyvateľom SPIEVANKOVA sa hudba akosi odcudzila, hudobné nástroje zapadli prachom, spev utíchol a dobrá nálada sa vyparila.

Harmónia preto volá na pomoc Spievanku a Zahrajka, aby jej pomohli do krajiny prinavrátiť stratenú chuť hrať, spievať a tancovať a zachránili tak dušu celého SPIEVANKOVA.

Film SPIEVANKOVO a kráľovná Harmónia vznikal pod taktovkou dvornej režisérky filmových projektov Spievankovo, Diany Novotnej.

Vo filme  sa okrem detských hercov, Spievanky a Zahrajka (Mária Podhradská a Richard Čanaky) objavia napríklad Roman Pomajbo, Michal Hudák, Štefan Skrúcaný, Majo Labuda, Ady Hajdu či speváčka Mária Čírová.

Film SPIEVANKOVO a kráľovná Harmónia príde do vašich kín už 12. októbra. Na plátna ho prinesie spoločnosť Itafilm.

Film vznikol aj vďaka podpore hlavného partnera ORANGE a partnerov Slovenská sporiteľňa a Prvá stavebná sporiteľňa.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: