Prechod na zdravú stravu
Ja som sa cca pred 3 týždňami rozhodla prejsť na zdravšiu stravu. Moja strava bola asi takáto:
raňajky - pečivo s niečím (nátierka, syr), v práci - buchta, šalát (majonézový!!!), alebo pečivo s niečím, obed - niečo teplé, večera - čo sa našlo
Zjedla som strašne veľa pečiva a tie šaláty - no hrúza. Išlo mi hlavne o vylúčenie týchto 2 vecí. Pečivo som nahradila suchármi ale nejem ich často. Takže teraz mám:
raňajky - jogurt, v práci - ovocie, šaláty (zeleninové :green: ) občas suchár s maslom a zeleninou, obed - niečo teplé, večera - ? ako rozmýšlam väčšinou asi nič lebo mám dosť neskorý obed
Nie som nejaká tučná ale to brucho - mohla by som pózovať na foto pre 5. mesiac tehotenstva. A po zavedení lepšej stravy - no ešte horšie. Problém je, že ma nadúva a mávam bolesti žalúdka, žlčníka, páli ma záha. Doteraz som také problémy nemala. Chcem sa spýtať, či je to len prechodný problém a ako bojovať s tým nadúvaním. Čítala som, že pomáha cmar ale to ja do seba nedostanem. A ešte aké zdravé jedlá si berávate do práce - s mojou fantáziou to vypadá dosť bledo tak sa bojím, že tie šalátiky mi začnú ísť krkom. A na záver - ako to riešite v zime? Neviem si predstaviť kupovať ovocie a zeleninu na kilá ako teraz.
Ďakujem za odpovede!