Diskusie

Vytvoriť diskusiu

Výbavička

mataz, 22.10.2010 16:18

AVENT parný hrniec a mixér

Ahojte mamičky, má niektorá z Vás tento parný hrniec a mixér? Chcela by som sa opýtať či sa to oplatí kúpiť, či je to naozaj také praktické a dobré. Budem vďačná za každú odpoveď. ĎAKUJEM

  • anonym
    27.10.2010, 15:55

    ahoj, ja mam skusenosti s tymto:

    http://www.pricemania.sk/katalog/potreby-na-jedenie/chicco-parny-varic-s-mixerom-387086/galeria/?img=1

    a podla mna je to dobra vec. rodina, v ktorej som pracovala ako au-pairka, ho pouzivala dokonca aj na uvarenie maska v pare, kedze deticky jedia zo zaciatku naozaj mikroskopicke mnozstva... domaca takto raz za cas pripravila masko v pare, pomixovala a potom pomocou vahy namerala potrebne mnozstva na jednu porciu, tie zabalila do potravinovej folie a sup do mraznicky! a potom sme z mraznicky vyberali hotovu jednu porciu maska (rano sme ju vybrali a na obed bola rozmrznuta), zeleninku sme vzdy pripravili cerstvu, ta je rychlo hotova a treba jej vacsie mnozstva, potom spolu vsetko zmixovali a chutny a vyzivny obedik bol na svete! keby mi neslubili, ze mi ho poslu, urcite by som si ho kupila! je to rozhodne lepsie ako kupovat hotove jedlo vo vyzivovych poharikoch... takto vies, ze je skutocne bez konzervacnych a roznych inych pridavnych latok. a usetri Ti to koooopu casu (hlavne kvoli tomu masku, ktore sa naozaj casovo neoplati pripravovat kazdy den cerstve, aspon zozaciatku)

  • anonym
    30.10.2010, 20:43

    Mne pride dost zbytocne kupovat parny hrniec chicco alebo avent. Ja mam obycajny parny hrniec z Tesca za par eur a pouzivala som ho tak isto ako tie parne hrnce, co ste spominali. Cca raz do tyzdna som dala donho spravit masko, kt. som potom naporcovala na male kusky a dala do mraznicky. Kazdy den som jeden kusok vytiahla, dala na chvilku aj so zeleninkou do parneho hrnca. Ked bola zeleninka spravena a masko znova tepelne spracovane a teple, tak som to vsetko obycajnym pomornym mixerom rozmixovala. Bolo to rychle, velmi prakticke a hlavne zeleninka nestratila na chuti a farbe ako keby som ju robila vo vode na sporaku. Neskor, ked bola dcerka starsia, som jej tam robievala aj vajicko. Dodnes ho dost vyuzivam i pre nas, hlavne na zemiaky a zeleninu, len skoda, ze nemame nadobu na ryzu.

+ -
Príspevkov: 2