Výsledky ankety: Dobré a uvedomelé stravovanie s dmBio

Redakcia | 1. jún 2010
Výsledky ankety: Dobré a uvedomelé stravovanie s dmBio

Nákupy v dm drogerie markt sú „povinnou jazdou“ pre všetky maminy. Je to obchod, ktorý ponúka široký sortiment od kozmetiky až po stravu pre tých najmenších.

Zisťovali sme, či poznáte produkty dm bio určené pre deti a ako ste s nimi spokojné.

Obľúbené produkty dm bio

Takmer 90% z respondentov uviedlo, že tento rad produktov poznajú a už z nich aj ochutnali. Medzi tými, ktoré pravidelne končia v nákupnom košíku sa najčastejšie objavuje: detská výživa, jablkové ryžové oblátky, tyčinky, kapsičky, príkrmy pre najmenšie detičky, müsli, ovocné kapsičky, dm bio detské müsli s jemnými malinovými vločkami a kúskami jahôd.

Najobľúbenejšie sú ovocné kapsičky a prvé príkrmy

Medzi najobľúbenejšie produkty, ktoré detičky ochutnali patria jednoznačne ovocné kapsičky a ovocné tyčinky. Sú chutné, ľahko prenosné a praktické. Ich zloženie vyhovuje aj náročnému oku starostlivej mamy a poteší detský žalúdok.  

Čo by detičky z radu dm bio ešte privítali? Keksíky a gumové cukríky. Medzi našimi respondetkami sa našlo malé percento mamičiek, ktoré ešte s týmto radom produktov neprišli do kontaktu, ale balíček od dm bio ich presvedčil, aby ich určite skúsili.  

Čo sa týka ceny, tá je podľa respondentiek prijateľnejšia ako bio produkty iných značiek, ale čo sa týka kvality, v ničom nezaostáva. Mamičky jednoznačne dm bio odporúčajú. 

Ďakujeme za váš čas a sme radi, že dm drogerie markt sa drží v rebríčku obľúbenosti rodinných nákupov na prvom mieste.  

 

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: