Nakúpte v piatok v dm a podporte DOBRÚ VEC

dm | 26. november 2019
Nakúpte v piatok v dm a podporte DOBRÚ VEC
foto: dm

V piatok 29. novembra vďaka nákupu v dm podporia jej zákazníci projekty adaptačných opatrení na zmenu klímy na Slovensku.

Aj spoločnosť dm drogerie markt si uvedomuje, aká je ochrana klímy dôležitá, a preto sa rozhodla nakupovanie v nej počas piatka Giving Friday, ktorý tento rok padol na 29. novembra, spojiť so záchranou klímy. Vďaka iniciatíve dm {spoločne} tak venuje 5 % z celkového denného obratu z tohto dňa na dobročinné projekty.

5% z piatkového obratu pomôže

Tento rok spoločne so svojimi zákazníkmi pomôže so vzdelávaním a s financovaním adaptačných opatrení určených na zmenu klímy 25 mestám, mestským častiam, obciam a organizáciám, ktoré sa zaoberajú environmentálnou tematikou, čím prispievajú k záchrane našej planéty. Ide napríklad o vybudovanie dažďovej záhrady, vegetačných stien, výsadbu remízok, vybudovanie vodozádržných prvkov v podobe vsakovacieho záhona či zberného systému dažďovej vody, obnovu mokrade, vytvorenie akvaponického systému chovu rýb, pestovanie zeleniny či mnoho ďalších opatrení. Toto sa udeje vďaka projektu Klíma nás spája, ktorý dm pripravuje v spolupráci s Centrom environmentálnej a etickej výchovy Živica.

giving friday

Vyzbieraná suma bude zverejnená v pondelok 2. decembra na stránke
  www.dm-spolocne.sk.

„Zodpovedný prístup k ochrane životného prostredia je prirodzenou súčasťou nášho podnikania a po dobrých skúsenostiach z minulého ročníka sme dali šancu svojim zamestnancom a zamestnankyniam podieľať sa na realizácii klimatických opatrení v mieste ich pôsobenia.

Vidíme v tom veľký potenciál prepojenia s lokálnou komunitou a podieľania sa na vytváraní trvalých hodnôt, preto ide z našej strany o dlhodobý projekt, ktorý bude pokračovať aj v ďalších rokoch,“ povedala Janka Poláčková, prokuristka spoločnosti dm drogerie markt.
Všetky víťazné projekty nájdete na www.dm-spolocne.sk/sk/vitazne-projekty-/
Vytvorené opatrenia a informácie nájdete na webovej stránke www.klimaspaja.sk  

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: