Na koho myslíš, keď si pripínaš NARCIS?

Liga proti rakovine | 11. apríl 2019
Na koho myslíš, keď si pripínaš NARCIS?
foto: Liga proti rakovine

Deň narcisov je jedinečná verejno-prospešná finančná zbierka Ligy proti rakovine. Už 23. rok ulice miest a obcí v jediný deň v roku – tentokrát 11. apríla DNES - zaplavia žlté narcisy. Každý, kto si narcis pripne na svoj odev, vyjadrí týmto gestom podporu a spolupatričnosť ľuďom, ktorí bojujú s rakovinou.

Vhodením dobrovoľného príspevku do pokladničky dobrovoľníkov Dňa narcisov prispievajúci umožnia realizáciu projektov a programov, smerujúcich predovšetkým ku konkrétnej praktickej pomoci onkologickým pacientom a ich rodinám naprieč Slovenskom. 

AKO ROZPOZNAŤ DOBROVOĽNÍKA?

Nájdete na https://www.dennarcisov.sk/ako-vyzera-dobrovonik

V prípade, ak by ste natrafili na jednotlivcov či skupiny, ktoré robia zbierku v mene Ligy proti rakovine, no nemajú platné identifikačné znaky, kontaktujte prosím sekretariát Ligy proti rakovine na telefónnom čísle 02/5292 1735 alebo priamo mestskú políciu vo vašom meste.

Komunikačný koncept "NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS?" naznačuje, že za každým narcisom je príbeh. Žiaľ, každý z nás vo svojom okolí pozná niekoho, kto trpí rakovinou.

Narcisové behy 2019 na východnom Slovensku

Narcisové behy v spolupráci s komunitou športovcov Active life sa uskutočnia v piatok 12. apríla v Košiciach a v nedeľu 14. apríla v Prešove. Ide už o piaty ročník tohto charitatívneho nesúťažného behu na podporu aktivít Ligy proti rakovine. Krátku nenáročnú trať zvládnu aj nebežci či rodiny s deťmi.

Podporte aj vy dobrú vec!

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: