Testovali sme: Káva Ebenica – ako obstála medzi mamičkami z KLUBU MAMA a ja?

Redakcia | 20. september 2024
Testovali sme: Káva Ebenica – ako obstála medzi mamičkami z KLUBU MAMA a ja?

Káva je pre mnohých neodmysliteľnou súčasťou každodenného života. Jej vôňa nás budí, jej chuť nás sprevádza počas náročných dní. Aký význam má tento obľúbený nápoj pre mamy, a aké miesto má káva značky Ebenica v ich každodennom rituáli?

Balíček kávy EBENICA putoval k desiatim členkám KLUBU MAMA a ja. Každá z nich má svoj vlastný režim, no všetky sa zhodujú v jednom: káva je neodmysliteľnou súčasťou ich dňa.

Mamy testovali kávu Ebenica PIANO a  Ebenica DUETO

Ebenica PIANO: Ocenená káva s krehkou sladkosťou

Ebenica Piano je delikátnou súhrou najjemnejších prémiových odrodových káv z Latinskej Ameriky. Vďaka tejto unikátnej kombinácií má káva Piano jemnú vanilkovú arómu a čistú, elegantne lahodnú chuť s ovocnými a orieškovo-čokoládovými tónmi. V espresso káve možno objaviť aj delikátne tóny cédru či kvetín.

Ebenica DUETO: Príjemne sladká káva s chuťou ovocného sirupu, horkej čokolády a dokonale hustou crémou

Ebenica Duetto je kompozíciou výberových káv, v ktorej sa juhoamerické a ázijské odrody Arabica a Robusta stretávajú v jedinečnom súzvuku a pomere 80:20. V symfónii chutí však Robusta nehrá ani zďaleka druhé husle. Jedna z najkvalitnejších odrôd – Cherry Robusta – dodáva výslednej chuti kávy Duetto unikátny akcent.

Koľko kávy denne vypijete?

Jednou z prvých otázok, ktoré sme respondentkám položili, bolo, koľko šálok kávy denne vypijú. Odpovede sa rôznili, no najčastejšie sa pohybovali medzi jednou až tromi šálkami denne. Väčšina mamičiek si dopraje dve až tri šálky. Ranná káva je pre ne neodmysliteľným rituálom, zatiaľ čo popoludní ju pijú ako súčasť oddychu alebo na doplnenie energie pri náročných úlohách. Jedna z mamičiek, ktorá práve očakáva dieťa, znížila príjem kofeínu na jednu šálku denne.

Testovali sme: Káva Ebenica – ako obstála medzi mamičkami z KLUBU MAMA a ja?

Prečo pijeme kávu?

Zistenia ukázali, že káva nie je pre respondentky len zdrojom kofeínu, ale aj nástrojom na zvládanie každodenného stresu. Káva pre ne znamená:

  • Ranný štart: Väčšina respondentiek začína deň šálkou kávy, ktorá im pomáha prebrať sa a začať deň s energiou.
  • Popoludňajší oddych: Popoludňajšia šálka kávy je pre mnohé mamičky časom na krátku pauzu, ktorá im umožňuje dobiť si baterky a pokračovať v práci.
  • Zvládanie náročných dní: Niektoré mamičky priznali, že keď je deň obzvlášť náročný, ich spotreba kávy stúpa nad tri šálky. Káva sa pre ne stáva akýmsi „záchranným kolesom“.

Aróma kávy Ebenica bola pre testujúce mamičky príjemná, chuť bohatá a čo sa týka spôsobu prípravy, víťazí espresso. Značka Ebenica sa javí ako kvalitný produkt, ktorý napĺňa ich očakávania a pomáha im zvládať každodenné nároky.

Testovali sme: Káva Ebenica – ako obstála medzi mamičkami z KLUBU MAMA a ja?

Káva ako každodenný spoločník

Na základe našich zistení môžeme povedať, že káva zohráva v živote mamičiek dôležitú úlohu. Pre väčšinu z nich je nielen zdrojom energie, ale aj chvíľkou oddychu a relaxu. 

Ak patríte medzi milovníkov kávy a hľadáte značku, ktorá podporí vaše denné rituály, káva Ebenica môže byť tou pravou voľbou.

Chcete testovať aj vy? Prihláste sa do KLUBU MAMA a ja a sledujte naše výzvy!

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: