brusenie nožov
Ahojte. Chcem sa poradit.Myslite si, že aj sama zvládnem nabrusit kucharske nože? Alebo na to treba nejaky kurz?
Ahojte. Chcem sa poradit.Myslite si, že aj sama zvládnem nabrusit kucharske nože? Alebo na to treba nejaky kurz?
ja mam tuto brusku https://dellinger.cz/cs/risam/2387-4001000-kombinovany-brusny-kamen-risam-rw006-6971496038294.html a nožky naostrene tymto kamenom su top ostre!
toto je jedna z mala veci, ktore proste robit nemozem. mne by vsetky zuby pri tom zvuku, ked sa brusia noze vypadali
tiež ten zvuk nemam rada. Ale tupe nožiky doslova nenavidim!
takže myslíš,že s jednym brusnym kamenom nabrusim nožik a nožnice?
ja mam tento dlhy hrot na brusenie nožikov a je teda naozaj super! https://dellinger.cz/cs/ocilky/2381-ocilka-nerezova-250-mm-risam-rr003-6971496038225.html
a čo j elepšie? ten pichlak, alebo tato bruska? https://dellinger.cz/cs/risam/2396-2401000-velky-kombinovany-brusny-kamen-risam-rw212-b-6971496038485.html
myslim, si, ze je to jedno, kazdemu vyhovuje nieco ine
Odkedy mám tieto nože https://profikuchar.sk/c/noze-na-zeleninu/ivo-premier-noz-na-zeleninu-8-cm-9002308, už problém s brúsením neriešim, je to portugalská výroba a oni sú fakt stále ostré, úžasná kvalita, odporúčam všetkými desiatimi.
Ja som tiež dlho hľadala nejaký kvalitný brúsič nožov a hlavne jednoduchý na obsluhu, ale aj tak sa mi to nikdy nechcelo a len som to odďaľovala, až som nakoniec krájala s tupými nožmi. Ale odkedy mám nôž z www.profikuchar.sk tak, tento problém nemám,pretože tieto nože vydržia dlho ostré, už ich mám dlho a stále som ich nemusela brúsiť.
tiež sme najskor brusili nejakou obyč bruškou, ale potom mi manžel kupil profi brusku a nožiky akoby krajali same