SÚŤAŽ: Vyhrajte balíček skvelých produktov dm drogerie markt

SÚŤAŽ: Vyhrajte balíček skvelých produktov dm drogerie markt

3.12.2018

Súťažte s dm drogerie markt o balíček skvelých produktov určených pre tých najmenších.

V balíčku nájdete:

  • alverde Baby ošetrujúci krém, 75 ml
    Bohatá detská starostlivosť s bambuckým maslom a kamilkovým extraktom ošetruje a chráni citlivú detskú pokožku. Pokožka ostane jemná, hydratovaná a chránená pred vysušovaním.
  • alverde Baby krém do nepriaznivého počasia, 50 ml
    Vegánsky detský krém s extraktom z harmančeka a bambuckým maslom posilňuje ochrannú vrstvu pokožky a vytvorí na nej upokojujúci ochranný film. Citlivá detská pokožka bude intenzívne ošetrená a hydratovaná.
  • alverde Baby olejový gél, 50 ml
    Olejový gél s bohatým zložením bambuckého masla a harmančeka upokojuje pokožku dieťatka a vďaka intenzívnej starostlivosti jej dodá pocit jemnosti. Zloženie so slnečnicovým a sójovým olejom účinkuje ako jemný masážny gél a podporuje ochrannú funkciu pokožky.
  • babylove hrejivý vankúšik s hroznovými semenami, 1 ks
    Detský hrejivý vankúšik s hroznovými semenami je ideálny pri prechladnutí, spomalenej zápche, nadúvaní, bolestiach a kŕčoch bruška či zohriatie studených častí tela.
  • babylove detský feniklový čaj, 40 g
    Detský feniklový čaj z ekologického poľnohospodárstva utíši smäd dieťatka a pôsobí blahodarne pôsobí na celkový tráviaci systém. Čaj je vhodný pre dieťa od dvoch týždňov až do predškolského veku.
  • babylove termo obal na fľašu, 1 ks
    Termo obal na fľašu zabezpečuje komfortný prenos detských fľašiek. Obsah fľaše udrží dlho teplý alebo studený a je ideálny doma i na cestách.
  • plyšový vankúš jednorožec

Odpovedzte na súťažnú otázku a balíček môže byť Váš

SÚŤAŽ UKONČENÁ! BLAHOŽELÁME.