Poradňa pediatra

Poradňa pediatra
11,510 otázok

Na problémy súvisiace s rastom, vývojom dieťaťa i chorobami odpovedá MUDr. Marta Špániková, pediatrička.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • maličký penis?

    , Autor: nasta197

    Dobrý den trápi ma jedna vec každý sa cuduje ked vidí ako prebalujem mohjo 4mes. chlapčeka že aký má maličký penis a či vobec tam dačo má... je maličký to ano má sotva 1cm je to normálne? nebrala by som to nejak inak ved lekarka nic k tomu nepovedala ani na porodnici nic nepovedali len tie otázky ludí ked vidia ma zarážaju ja si myslím že určite narastie a co vy? nebude mat problem ked bude velký zo sexuálnym životom? starší syn bude mať 3r. a on mal od babatka taký normálny až večší penis tak aj muž to porovnava... a este k starsiemu ma pod predkožkou pri žaludi také 2 biele hrčky čo to može byťť predkožku sommu nikdy nepretahovala a ked sa kupe alebo je holý tak si sám skuša robiť s ním tak uplne nepretiahne možete mi povedať čo stým? dakujem pekne :)

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    U staršieho synčeka sú to také tvarohovité hmoty uzavreté pod predkožkou, ktoré sú produktom pravdepodobne žliazok, ktoré sa v tejto oblasti nachádzajú. Predkožku treba pri kúpaní uvolňovať, neskôr sa môže uvolniť aj obsah uvedených útvarov.
    Pokial je dieťatko zdravé, nie je dôvod riešiť veľkosť penisu. Ten je u každého muža iný a rastie pod vplyvom mužských hormónov v období puberty.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: