Hovädzie
, Autor: Registrovaný používateľPán doktor som 8+3tt a mala som hroznú chuť na hovädzí vývar. Babka mi ho uvarila kúpila kosti aj mäsko také mladé mäsko no a varila to asi hodinu a pol Max dve mäsko bolo krásne mäkké tak si myslela že je hotové ale po zjedení pár kusov keď som ho rozpolila bolo ružové dosť výrazne na povrchu bolo hnedé a vnútri ružové ale bolo mäkkučké tak som myslela že je urobené a dosť som ho aj zjedla dosť tých kúskov ako keď som potom nechala na vzduchu to ružové trošku zhnedlo a ako chcela som len vediet či to znamená že bolo surové podľa vás alebo je ružová farba hovädziny aj po uvarení normálna. Lebo ja by som sa mala vyhýbať surovému mäsu kvôli listerioze a teraz robím menšiu paniku. Mám sa obávať a ísť na testy alebo môžem byť v kľude? Ďakujem