Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,102 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Bolesť slabín

    , Autor: Lucka2110

    Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či je v poriadku občasná bolesť slabín, teda hlavne večer alebo ak dlhšie sedím. Som v 17tt a čakám dvojičky. Ďakujem.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, maternica sa každým dňom zväčšuje a dochádza k naťahovaniu väzov závesného aparátu maternice. Navyše, ak čakáte dvojičky, môžu byť tieto naťahovania intenzívnejšie, môžu sa prejavovať občasným pichaním v pošve, v slabinách, po stranách podbruška. Odsledujte si to. Pri ťažkostiach alebo nejasnostiach navštívte Vášho obvodného gynekológa.

Podobné otázky

  • Bolesť slabín a viditeľné žily

    , Autor: 20Lucia20

    Dobrý deň, mohla by som sa opýtať, všimla som si, že mám modrinu pri pravej slabine a v slabine také viditeľné žily, o čo môže ísť ? Bolia ma často slabiny ale myslela som si že je to tým že bábätko má hlavičku dole. Som v 30 týždni. Na poradni bolo všetko v poriadku.
    Ďakujem
    S pozdravom

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, príčin môže byť viacero. Môže sa jednať o varixy a spomínaná modrina môže byť spôsobená prasknutím cievky. Takto sa Vám však neviem bližšie objektívne vyjadriť. Pri pretrvávaní ťažkostí alebo v prípade nejasností navštívte Vášho obvodného gynekológa.