Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,102 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Riziko dawnov

    , Autor: Sam1111

    Dobrý deň mám ešte otázočku,pri prvom 3D mi vyšlo riziko na dawnov syndróm 1:17 000...a pri morfologickom 1:401 ...boli e na genetike pretože lekár má vystrašil z CF keďže mám slabé zakrvavenie v plodovej vode genetické vyšetrenie dopadli v poriadku niesme ani jeden nositeľom CYSTICKEJ FIBROZI a má ten dawnov syndróm mi len povedala genetická že riziko by tam nemalo biť, viete mám aj lekára ktorý má recenzie a dosť škaredé že každú jednu tlačí do odberu plodovej vody, dawna v rodine nemáme a ani s priatelovej strany ,som po IVF kvôli neprechodnym vajcovodom a nerada by som o bábo prišla kvôli odberu bola to ťažká cesta za babom.. chcem len vedieť váš názor nato dakujem Košice.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak ste absolvovali genetické vyšetrenie s negatívnym výsledkom, malo by byť všetko v poriadku. Keďže však nepoznám presné výsledky vyšetrení a nálezov, je veľmi ťažké sa takto objektívne vyjadriť.